Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 16:38

Για την έκπληξη η Εμεν, με κάλυψη η Φορτούνα Σιτάρντ

Με την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ να πραγματοποιείται πριν απο λίγο και την κληρωτίδα να μην έχει... κέφια, αφού δεν έβγαλε το μεγάλο ματς (σ.σ: el classico), ούτε ισπανικό εμφύλιο, παρά μόνο το ντέρμπι Μπάγερν – Γιουβέντους (και τους αγώνες Ρεάλ – Γαλατά, Παρί – Μπαρτσελόνα, Μάλαγα – Ντόρτμουντ) άρχισε η αθλητική δράση του 3μέρου που θα κορυφωθεί αύριο και μεθάυριο.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε τους αγώνες της φάσης των «16» του Europa League, ενώ παραδοσιακά η Παρασκευή μας προσφέρει μεταξύ άλλων δράση σε Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία. Η μεγάλη μάχη της παραμονής στη Σουπερλίγκα, συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες ΑΕΚ Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα Αρης να κλέβουν την παράσταση.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Βόλφσμπουργκ – Φορτούνα Ντ. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από τα «Μονά» όπου βρίσκουμε το σημείο της ημέρας, που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Φορτούνα Σιτάρντ κόντρα στην Ντε Μπος σε απόδοση 1.95. Την προηγούμενη αγωνιστική Η Φορτούνα Στάρντ αντιμετώπισε εκτός έδρας την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, τη ΦΚ Αϊντχόφεν, και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη επικρατώντας με 0-3. Πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Άλμιρε Σίτι και μας έδειξε πως βρίσκετε σε ανοδική πορεία και σήμερα θα πάρει την εμπιστοσύνη μας με κάλυψη βέβαια στο Draw No Bet, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Στην Β’ Ιταλίας πάμε με τον Άσσο της Βερόνα κόντρα στη Λιβόρνο σε απόδοση 2.00. Με άτυπο τελικό για την απευθείας άνοδο μοιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Βερόνα βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη θέση και τη Λιβόρνο. Καθοριστικό είναι το παιχνίδι και για τον προπονητή των γηπεδούχων, Αντρέα Μαντορλίνι, που βρέθηκε στο επίκεντρο τελευταία, ενώ δεδομένη είναι και η αμφισβήτηση για το έργο του στην ομάδα. Απο την άλλη η Λιβόρνο δεν πάει με την καλύτερη συνατή ψυχολογία να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση που δίνει την απευθείας άνοδο, μια και τις ισορροπίες στην ομάδα χάλασε και ο σοβαρός τραυματισμός του Σιλιγκάρντι (ΕΠ 22/14), του αρχισκόρερ, που πολύ δύσκολα θα τον δούμε ξανά αγωνιζόμενο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στις Μπόμπες το σημείο της ημέρας είναι το Χ2 της Ντε Γκράαφστσαπ με αντίπαλο την Έμεν σε απόδοση 2.35. Μόλις μία ισοπαλία έχει εμφανιστεί στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι στην τελευταία πεντάδα αγώνων σε επίπεδο Πρωταθλήματος εχουν πανηγυρίσει μία μόλις νίκη, κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 5-2, και στα τέσσερα υπόλοιπα ματς μετρούν δύο ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες. Είνα ξεκάθαρα ντεφορμέ και εμείς θα πάμε με την Έμεν, που επιβεβαίωσε ότι διανύει περίοδο φόρμας και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, ενώ στο φετινό Πρωτάθλημα έχει πάρει έξι. Τέλος έχουμε επιλέξει και το Χ2 της Φορτούνα Ντ. μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 2.08. Δεύτερη χειρότερη ομάδα εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ, με το ρεκόρ της στο 2-4-6 και το συντελεστή τερμάτων στο 10-21! Η Φορτούνα έδειξε στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν τις πραγματικές της ικανότητες, παρότι έχασε και σήμερα πιστεύουμε πως θα πράξει ό,τι δεν κατάφερε στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Στη Euroleague ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» επί της Σιένα, ωστόσο δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά εύκολο έργο, μια και αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου. Πέρα από τη νίκη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για απόψε και μία καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Μπορεί το χάντικαπ να είναι σχετικά ψηλό, ένας καλός Παναθηναϊκός όμως, εκμεταλλευόμενος και την κούραση της Άλμπα, δεν θα έχει πρόβλημα να ανεβάσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Παναθηναϊκός -12 (1.90). Επιπλέον, κρατάμε και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζαλγκίρις Κάουνας. Εικόνα αποσύνθεσης στους Λιθουανούς, που μάλλον ότι ήταν να δείξουν το έδειξαν. Η ΤΣΣΚΑ έχει φορτσάρει και θέλει πολύ το ματς. Φυσιολογικά θα καλύψει και το χάντικαπ. ΤΣΣΚΑ -10.5 (1.83).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares