Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 08:53

Ημέρα ξεκούρασης, στοίχημα σε Τένις - Μπάσκετ‏

Μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης και μελέτης χαρακτηρίζεται η σημερινή καθώς το σχεδόν «αδειο» ποδοσφαιρικό κουπόνι δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αρχίσουν το διάβασμα για αύριο όπου υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις, ενώ το Σάββατο υπάρχει το μεγάλο ραντεβού στο «Γουέμπλεϊ» μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν Μονάχου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου, αύριο συνεχίζονται τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ με τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος. Η ομάδα της Ηπείρου μέχρι στιγμής εκπλήσσει ευχάριστα στο μίνι πρωτάθλημα, ούσα στην πρώτη θέση έχοντας 6 βαθμούς με δύο νίκες.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και ξεκινάμε απο το ποδόσφαιρο και την κατηγορία «Μονά». Εκεί επιλέξαμε το «Διπλό» Draw No Bet της Βίκινγκ κόντρα στη Σάντνες σε απόδοση 1.87. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν αήττητο 3 αγωνιστικών και σήμερα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θετικά τα εκτός έδρας παιχνίδια πριν τη διακοπή ενός μηνός περίπου την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύουμε στο διπλό, ωστόσο καλύπτουμε σε περίπτωση ισοπαλίας με Draw No Bet, που σημαίνει πως αν ο αγώνες έρθει «Χ» επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου σήμερα αρχίζουν τα πλέι οφ της Α1 με τους ΠΑΟΚ και Άρη να αντιμετωπίζουν το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο αντίστοιχα. Εμείς όμως στοιχηματικά κρατάμε σημεία από τη Γερμανία και την Ιταλία.

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Η Όλντενμπουργκ έχει το πλεονέκτημα έδρας και ο νικητής θα προκύψει στις 3 νίκες. Δυσκολεύτηκε αρκετά η Όλντενμπουργκ απέναντι στη Βόννη, κατάφερε πάντως να πάρει την πρόκριση στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι. Εξάλλου στην έδρα της είναι εξαιρετική και χαρακτηριστικό είναι έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε σύνολο 16 αναμετρήσεων από τον Οκτώβριο και μετά.

Αρχίζουμε με τον αγώνα Όλντενμπουργκ – Ολυμ. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Η Όλντενμπουργκ έχει το πλεονέκτημα έδρας και ο νικητής θα προκύψει στις 3 νίκες. Δυσκολεύτηκε αρκετά η Όλντενμπουργκ απέναντι στη Βόννη, κατάφερε πάντως να πάρει την πρόκριση στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι. Εξάλλου στην έδρα της είναι εξαιρετική και χαρακτηριστικό είναι έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε σύνολο 16 αναμετρήσεων από τον Οκτώβριο και μετά. Σε εξαιρετική κατάσταση όμως βρίσκεται και η Ουλμ, που πέρασε με σχετική άνεση από τη σειρά με την Άρτλαντ. Συνολικά έχει 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια της. Η ομάδα δικαιούται να κάνει σαφώς όνειρα για τον τελικό του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που απέφυγε τις μεγάλες Μπάγερν και Μπάμπεργκ. Πολύ δυνατό ζευγάρι το συγκεκριμένο και μάλλον η ιστορία θα τραβήξει μακριά. Στο πρώτο παιχνίδι πάντως, θεωρούμε ότι η έδρα έχει τον πρώτο λόγο και εύκολα ή δύσκολα η Όλντενμπουργκ θα κάνει το 1-0 στη σειρά. Εξάλλου, στην έδρα της είναι εξαιρετική. Πάμε με το -3 της Όλντενμπουργκ (1.83)

Συνεχίζουμε με την Ιταλία και τον αγώνα Ντιναμό Σάσσαρι - Καντού. Λόγω και πλεονεκτήματος έδρας, η Ντιναμό Σασσάρι ήταν εξ αρχής το φαβορί στο ζευγάρι και το έχει αποδείξει και τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της. Στα τρία παιχνίδια που έδωσε εκτός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στην έδρα της είχε πολύ άνετες επικρατήσεις, που στις δύο περιπτώσεις ξεπέρασαν και τους 20 πόντους. Και εδώ θα φορτσάρει. Η Καντού τώρα, πέτυχε σημαντική επιστροφή στο τέλος του 6ου παιχνιδιού της σειράς, όπου βρέθηκε προ του αποκλεισμού. Πλέον, θα διεκδικήσει ότι μπορεί στο 7ο παιχνίδι, αν και μέχρι στιγμής είναι απογοήτευση μακριά από την έδρα της και όχι μόνο στη συγκεκριμένη σειρά. Η εικόνα της Σασσάρι σε όλη τη σειρά, αλλά και γενικότερα στη σαιζόν, πείθουν ότι θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Αν πιάσει ρυθμό, η Καντού δεν μπορεί να ακολουθήσει και μοιάζει λογικό να επαληθευτεί ο άσος. Επιλέγουμε το -5.5 Σασσάρι (1.84).

Τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει τη σειρά έχασε την Κυριακή η Ρόμα και πλέον μπαίνει στο τελευταίο παιχνίδι έχοντας εκείνη το άγχος. Για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετική και είχε πάρει διαφορά 16 πόντων, γεγονός όμως που την έκανε να επαναπαυτεί και στο τέλος να το πληρώσει. Μοναδικός που προσπαθούσε ήταν ο Νταμόντε, που σημείωσε 23 πόντους για την ομάδα του. Επική ανατροπή έκανε από τη μεριά της η Ρετζιάνα Εμιλία και κατάφερε να στείλει τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι, όπου δεδομένα δεν θα έχει εκείνη το άγχος. Αυτό είναι ίσως που την κάνει και πιο επικίνδυνη, μιας και ότι καλό είδαμε από αυτή φέτος, ήταν όταν οι παίκτες της ήταν απελευθερωμένοι. Δεν υπάρχει αύριο στο παιχνίδι και η Ρόμα πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό στη σειρά. Έχει καλύτερο ρόστερ σαφώς, στην έδρα της δημιουργείται καλό κλίμα και τα δεδομένα μας σπρώχνουν στον άσο. Κρατάμε το -5.5 Ρόμα (1.84).

Στο Τένις οι φίλοι του αθλήματος και όχι μόνο κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένουν εναγωνίως την έναρξη του Roland Garros. Σήμερα αρχίζουν τα προκριματικά της διοργάνωσης με τον tipster μας να έχει επιλέξει αρκετά δυνατά σημεία. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προτάσεις.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares