Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 14:18

Με φόρα ο ΠΑΣ για την τρίτη νίκη - Εύκολα ο Ολυμπιακός‏

Τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ σήμερα και η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα προγνωστικά και τα δεδομένα έχουν ανατραπεί πλήρως. Ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε με πλεονέκτημα 4 βαθμών βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση πίσω από τον ΠΑΣ που έχει 6 βαθμούς με δύο νίκες και τον Αστέρα που έχει 5 με μία νίκη (σ.σ: ξεκίνησε με πλεονέκτημα 2 βαθμών). Σήμερα η ομάδα του Χριστόπουλου υποδέχεται τον Ατρόμητο που είναι στην τελευταία θέση έχοντας μία νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τρίπολη μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό κυπέλλου, ψάχνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ.

Το κουπόνι μας σήμερα περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες για την Αυστρία, τη Σουηδία, ενώ και τους τελικούς για το Κύπελλο Κύπρου και Τουρκίας.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε την κατηγορία «Μπόμπες» και τον «Άσσο» του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ατρόμητο σε απόδοση 2.57. Οι δύο από τις τρεις εντός έδρας νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου έχουν επιτευχθεί στο πλαίσιο της Φούτμπολ Λιγκ (σεζόν 2003/04 και 2008/09 αντίστοιχα). Ο ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στα πλέι οφ θέλει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο όνειρο της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται πλέον στην κορυφή του ειδικού πίνακα με 6 βαθμούς, στο +1 από το 2ο Αστέρα Τρίπολης και στο +2 από τον 3ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει ως μοναδικό πρόβλημα αυτό του τιμωρημένου Γιαννούλη, τοποθετώντας τον Νάστο στη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ατρόμητος καλείται, επίσης, σήμερα να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 4 τελευταίων εκτός έδρας αγώνων πρωταθλήματος (3 για την κανονική διάρκεια, 1 για τα πλέι οφ), στους οποίους μετρά 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Να υπενθυμιστεί, τέλος, ότι οι δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσαν στο ισόπαλο 0-0.

Περνάμε στην κατηγορία «Μονά» όπου έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet στην αναμέτρηση Αντμίρα - Ραπίντ Βιέννης σε απόδοση 2.19. λα στραβά της πήγαν στην έδρα της νεοφώτιστης, πλην όμως δυνατής ΒΑΚ Πέλετς κι έτσι της μένει σίγουρα μία πικρία για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό. Έχασε μάλιστα και πέναλτι η ομάδα του Κουνμπάουερ, που τουλάχιστον είδε τις Νέουσταντ και Βάκερ να χάνουν, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός της διακεκαυμένης ζώνης, έστω και μόλις στο +2. Χρειάζεται σίγουρα πάντως ένα ακόμα τρίποντο μέχρι το φινάλε για να μη νοιάζεται ιδιαίτερα τι θα κάνουν οι υπόλοιποι, τη στιγμή που στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατά της ματς δεν βρήκε δίχτυα. Αυτό το τρίποντο θα το πάρει σήμερα κόντρα στη Ραπίντ που προέχεραι απο συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις.

Στο Μπάσκετ τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζονται σήμερα μετά τις χθεσινές νίκες του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ και του Άρη αντίστοιχα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη έχοντας εύκολα έργο. Οι πράσινοι υποδέχονται τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν στο ΣΕΦ με τον Απόλλωνα Πατρών. Στοιχηματικά κρατάμε το -25.5 των ερυθρολεύκων σε απόδοση 1.85, ενώ από την Ιταλία πάμε με το -3.5 Μιλάνο στον τελευταίο ματς της σειράς κόντρα στη Σιένα σε απόδοση 1.88.

Στο Τένις μετά το 5/6 στη χθεσινή πρεμιέρα των προκριματικών του Roland Garros συνεχίζουμε και σήμερα δυνατά με δύο προτάσεις. Στις 16:30 επιλέξαμε τη νίκη του Schwartzaman κόντρα στον Duckworth σε απόδοση 1.56 και τη νίκη του Lajovic με αντίπαλο τον Ebden σε απόδοση 1.53.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares