Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 13:24

Εν αναμονή του τελικού, χαλαρό ποντάρισμα σήμερα

Μία ημέρα απέμεινε για τον μεγάλο τελικό του Champions League όπου Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι δύο αντίπαλοι μετέτρεψαν φέτος την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε... γερμανική υπόθεση πετώντας με εντυπωσιακό τρόπο εκτός τελικού Ρεάλ Μαδρίτης καιΜπαρτσελόνα. Είναι η πρώτη φορά που δύο γερμανικοί σύλλογοι βρίσκονται στον τελικό και αύριο στις 21:45 το «Γουέμπλεϊ» θα ζήσει ιστορικές στιγμές σε έναν αμφίρροπο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα τελικό. Μέχρι τότε όμως έχουμε να ασχοληθούμε το κουπόνι μας που περιλαμβάνει κυρίως τους τελευταίους αγώνες για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την τιμητική της έχει η Β’ Γαλλίας με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται σήμερα και να ξεκαθαρίζει μόνο το ποια ομάδα θα ακουλουθήσει στον υποβιβασμό τις Σεντάν και Γκαζελέκ. Η άνοδος άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει με τη Μονακό ως πρώτη και τις Ναντ και Γκινγκάμπ να ακολουθούν. Στο πρόγραμμα επίσης βρίσκονται αγώνες για την Ιρλανδία, τη Β’ Σουηδίας, την Αργεντινή, ενώ πρεμιέρα κάνει το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Τέλος η Elite Round για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 συνεχίζεται σήμερα με 4 αναμετρήσεις.

 

Περνάμε στις προτάσεις μας και αρχίζουμε απο την κατηγορία «Μπόμπες» και το Χ2 τηςΣατορού κόντρα στη Λαβάλ σε απόδοση 2.31. Η Σατορού ειναι αήττητη στα πέντε τελευταία μας με τη Λαβάλ ανεξαρτήτως έδρας έχοντας 3 νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι σήμερα αρκούνται με το βαθμό της ισοπαλίας για να κατακτήσουν τη σωτηρία. Από την άλλη η Σατορού κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει το βαθμό που χρειαζόταν για να «σωθεί» και πλέον έχει έναν και μεγάλο στόχο. Να πετύχει το πρώτης της διπλό. Αυτή τη στιγμή άλλωστε βρίσκεται στο 0-9-9 ο εκτός έδρας απολογισμός. Θα την ακολουθήσουμε με κάλυψη βέβαια καθώς οι γηπεδούχοι χρειάζονται το βαθμό για να είναι ήσυχοι.

 

Στην κατηγορία «Μονά» έχουμε επιλέξει ένα σημείο από τη Β’ Βραζιλίας που κάνει πρεμιέρα σήμερα. Συγκεκριμένα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Αβάι με αντίπαλοΟεστέ σε απόδοση 1.83.

 

Στο Μπάσκετ Ολυμπιακός και Απόλλων Πατρών παίζουν για δεύτερη φορά και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Σήμερα βλέπουμε να κρατά τη διαφορά ο Απόλλων και πάμε με το +17.5 σε απόδοση 1.82. Επίσης κρατάμε και το -3.5 της Ρόμα στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών με αντίπαλο τη Σιένα.

 

Στο Τένις τα προκριματικά του Roland Garros συνεχίζονται και οι στοιχηματικές ευκαρίες πληθαίνουν. Σήμερα ο tipster μας έχει επιλέξει δύο δυνατά σημεία. Συγκεκριμένα τη νίκη του Rhyne Williams κόντρα στον Przysiezny σε απόδοση 1.70 και τη νίκη του Arguelloεπέναντι στον Sock που πληρώνει 1.60. Τέλος στην αναμέτρηση Lennard Struff - T. Gabashvili πάμε τον Struff σε απόδοση 2.06.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω τουLivescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares