Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 13:44

Πολλά γκολ στη Superleague, ντέρμπι στην Ιταλία

«Η Κυριακή των ντέρμπι».

Αυτός ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί στη σημερινή ημέρα, καθώς ανάμεσα στα πολλά παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα υπάρχουν κορυφαία ντέρμπι σε Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία που τραβούν πάνω τους όλη την προσοχή. Στη Serie A η Ρώμη «είναι στο πόδι» για το «κλάσσικο» ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο στις 16:00, ενώ το βράδυ (21:45) οι ευρωπαίες Μίλαν και Νάπολι κοντράρονται σε μία δυνατή αναμέτρηση, με τους «ροσονέρι» να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή και το συγκρότημα του Μπενίτεθ με φόρα από την επιτυχία κόντρα στην Ντόρτμουντ να επιθυμεί να διατηρηθεί στην κορυφή του Καμπιονάτο. Στην Αγγλία το Μάντσεστερ βρίσκεται στα… δύο καθώς η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος στη Γαλλία οι «νεόπλουτες» Παρί Σ.Ζ. και Μονακό κοντράρονται σε μία αναμέτρηση δισεκατομμυρίων και αστέρων. Στα της Superleague η 5η αγωνιστική συνεχίζεται με 5 αναμετρήσεις εκ των οποίων ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στην Τούμπα, ενώ Εργοτέλης – Πανιώνιος, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός – Βέροια συμπληρώνουν το κυρίως πιάτο με την αυλαία να πέφτει αύριο στην Ξάνθη με τον Άρη να ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στους Ακρίτες που θα παρουσιαστούν χωρίς τον Καραγεωργίου ο οποίος παραιτήθηκε μετά το 4-0 από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου βλέπουμε πολλά γκολ στη σημερινή ημέρα. Λίγο ο καλός καιρός που ευνοεί το θεαματικό ποδόσφαιρο, λίγο οι απουσίες αρκετών αμυντικών, μας οδηγούν να στοιχηματίσουμε σε γκολ και συγκεκριμένα σε Over. Ξεκινάμε με τον αγώνα του Πανθρακικού με τη Βέροια όπου έχουμε κρατήσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.65. Αρχίζει να γίνεται ομάδα σιγά-σιγά ο Πανθρακικός, που προέρχεται από μια ψυχωμένη και γεμάτη πάθος εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο εκτός έδρας. Η ομάδα της Κομοτηνής κατόρθωσε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε εύκολα να έχει κερδίσει κιόλας, αν άντεχε λίγα περισσότερα λεπτά. «Θεωρώ ότι και το παιχνίδι αυτό εξαρτάται από τη δική μας ομάδα, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα και προσπαθούμε να χτίζουμε μια σοβαρή ομάδα», εξήγησε ο Άκης Μάντζιος. Οι απουσίες του Σαρακατσάνου και του Μακρυδημήτρη, δύο βασικών δηλαδή αμυντικών των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η Βέροια μας οδηγούν να κρατήσουμε το Over 2.5 σε μία ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Περνάμε στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται με τον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά αντίστοιχα. Και σε αυτές τις αναμετρήσεις κρατάμε το Over 2.5 (ΠΑΟΚ – Πλατανιάς σε απόδοση 2.00 και Παναιτωλικός – Ολυμπιακός σε απόδοση 1.95). Από τέσσερα σερί Over 2,5 προέρχεται ο Ολυμπιακός για όλες τις διοργανώσεις. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο ΠΑΟΚ, όλες Over 2,5 και G/G. Στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα κρατάμε το Over 2 σε απόδοση 2.03 (σε περίπτωση που μπουν ακριβώς δύο γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω). Τη χειρότερη άμυνα της Σούπερλιγκ διαθέτει ο Λεβαδειακός, έχει δεχτεί 10 γκολ στα πρώτα 4 ματς. Τα πέντε ήταν από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ντε Βινσέντι στη σύνθεσή του και τους Τσάβεζ – Ίλιτς σε μεγάλα κέφια θα βρει σίγουρα δίχτυα κόντρα στην κακή άμυνα των Βοιωτών. Τέλος στο Παγκρήτιο πάμε με τον Άσσο του Εργοτέλη κόντρα στον Πανιώνιο σε απόδοση 2.20. Αήττητος στα τελευταία εφτά ματς ο Εργοτέλης κόντρα στον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως έδρας. Στο Ηράκλειο μετράει συνολικό ρεκόρ 3-2-2. Τέλος μια από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της Σούπερλιγκ (Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Πλατανιάς οι άλλες) είναι ο Εργοτέλης που φέτος έχει ένα «συμπαγές» σύνολο με μία αξιοπρόσεκτη πορεία.

Από την Ισπανία κρατάμε δυνατά το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Θέλτα – Βιγιαρεάλ σε απόδοση 2.00. Μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν φέτος διάθεση να παράγουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι αυτή του «Μπαλαΐδος» ανάμεσα στη Θέλτα και τη Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη φετινή ήττα τους, καθώς δεν τα κατάφεραν μέσα στο νεότευκτο γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και γνώρισαν την ήττα με 3-2, δυσκολεύοντας αρκετά τους Βάσκους. Το αποτέλεσμα αυτό πήρε τη σκυτάλη από μία νίκη (διπλό επί Μπέτις) και δύο ισοπαλίες (με Εσπανιόλ και Γρανάδα εντός) στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Στο G/G τα 4 φετινά ματς πρωταθλήματος της Θέλτα (3/4 Over 2,5). Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό ματς, όντας αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Το ισόπαλο 2-2 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα και πήρε τη σκυτάλη από 3 νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς πρωταθλήματος (επί Αλμερία και Οσασούνα εκτός, επί Βαγιαδολίδ εντός). Τα «κίτρινα υποβρύχια» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα για το σημερινό ματς, με τον κόουτς Μαρθελίνο να δηλώνει ξεκάθαρα: «Αυτός που θα αμυνθεί καλύτερα, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει». Στο Στο Over 2,5 τα 4 φετινά παιχνίδια της Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα (3/4 G/G, 2/4 Over 3,5).

Συνεχίζουμε με τα δύο ντέρμπι στη Serie A. Αρχικά στο ματς Ρόμα - Λάτσιο κρατάμε το under 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 και κατόπιν επιλέγουμε τον «Άσσο» της Μίλαν κόντρα στη Νάπολι που πληρώνει απόδοση 2.55. Το Ρόμα – Λάτσιο Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, με το μίσος μεταξύ των δύο ομάδων να είναι σήμα κατατεθέν. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στον τελικό Κυπέλλο τον Μάιο, με τη Λάτσιο να είναι η θριαμβεύτρια με 1-0. Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με πάθος, δύναμη, δυνατά μαρκαρίσματα, λιγότερο θέαμα και ουσία και περισσότερο «ξύλο». Έτσι κρατάμε το Under 2.5 γκολ σε μία πολύ καλή απόδοση. Για το βραδινό παιχνίδι θα πάμε με τους γηπεδούχους της Μίλαν, που δεν έχουν αρχίσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι είναι για αυτούς μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν και πάλι στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Και στον αγώνα με τη Σέλτικ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η Μίλαν παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και λογικό ήταν να συναντήσει πολλές δυσκολίες. Παίζοντας με πάθος πάντως στο τέλος, έφτασε στα γκολ και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της. Εκτός των άλλων, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και για την κακή εμφάνιση στο Τορίνο στο πρωτάθλημα, όπου ισοφάρισε την τελευταία στιγμή. Το ενδιαφέρον πάντως εστιάστηκε στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές στη μεγάλη επιστροφή στο Μιλάνο του Κακά, μετά από παρουσία τριών χρόνων στη Μαδρίτη.

Τελευταία μέρα σήμερα στο Eurobasket με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Γαλλία. Γενικά σε ένα μεγάλο τελικό δεν είναι σοφό να ποντάρουμε στο νικητή. Πάντως οι Γάλλοι δείχνουν ότι το θέλουν περισσότερο αφού έχουν θεωρηθεί losers τα τελευταία χρόνια. Στην δεύτερη φάση του τουρνουά οι Λιθουανοί είχαν κερδίσει 76-62 με σπουδαία και πάλι άμυνα. Άμυνα αναμένουμε σήμερα και από τους δυο αντιπάλους και αργές επιθέσεις ώστε να κοντρολαριστεί σωστά το παιχνίδι. Επιλογή λοιπόν το under 142.5 σε απόδοση 1.90. Από τα ειδικά παιχτών θα επιλέξουμε ένα στοίχημα πόντων μεταξύ Ντιαό και Βαλαντσιούνας, το head 2 head Βαλαντσιούνας +1 που παίζεται στο 1.87. Στο μικρό τελικό η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Είχαν αναμετρηθεί Ισπανία και Κροατία στην πρεμιέρα του τουρνουά με τους Ισπανούς να επικρατούν 68-40. Από τότε πολλά άλλαξαν. Ιδιαίτερο παιχνίδι πάντα ο μικρός τελικός. Κάποιος από τους δυο αντιπάλους κουβαλάει μεγάλη απογοήτευση. Και αυτοί σήμερα είναι οι Ισπανοί οι οποίοι έχασαν “δικό” τους παιχνίδι. Επιλέγουμε το χάντικαπ +9.5 που δίνεται στην Κροατία (σε απόδοση 1.87) και από τα ειδικά παιχτών το under 14.5 του Μαρκ Γκασόλ (παίζεται σε απόδοση 1.87) επειδή σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί λίγο χρόνο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares