Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 10:58

Νίκη για τις παγκορασίδες του Πανναξιακός επί του Νεωρίου

Την Κυριακή διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας για το πρωτάθλημα παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων του Πανναξιακού ΑΟΝ και του ΑΣΕ Νεωρίου.

Η ομάδα της Νάξου κέρδισε με 3-0 σετ και 25-17, 25-14 & 25-5.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς οι παίκτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ έπαιξαν καλύτερα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου να αναπτυχθεί επιθετικά.

Στην εξάδα της ομάδας του Νεωρίου υπήρχαν μόνο δύο παίκτριες με αγωνιστική εμπειρία ενώ οι υπόλοιπες παίκτριες συμμετείχαν σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά!

Κατά την διάρκεια του αγώνα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που έδειξαν εξαιρετικό ζήλο και προσπάθεια.

Οι μικρές παίκτριες της ομάδας του Νεωρίου με σκληρή δουλειά τριών μηνών έδειξαν ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να παίξουν εξαιρετικό βόλεϊ και να προσφέρουν ένα φανταστικό θέαμα στους συγγενείς και τους φίλους τους που αποτελούν κυρίως το κοινό στις εξέδρες.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι συριανές παγκορασίδες με λίγες προπονήσεις την εβδομάδα κατάφεραν τουλάχιστον στα δύο πρώτα σετ να παίξει στα ίσα την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ που προπονείται καθημερινά.

Πανναξιακός ΑΟΝ: Αναγνωστου Ελ., Ζαζανη Β., Κατσούλη Ε., Γεροντή Α., Βαλληνδρά Ε., Νικολαράκη Μ., Αναγνώστου Β. Κατερίνη Κ., Ευαγγελίστα Α., Φουρά Ξ. Μαυρομάτη Ι., Βασιλάκη Κ.

ΑΣΕ Νεωρίου: (Χ. Σκρέτας), Μ. Πρίντεζη, Ν. Κοκμοτού, Β. Κοκμοτού, Ε. Βαρσαμή, Κ. Κοτσιπετσίδου, Β. Πελέκη, Κ. Καραβάνα, Α. Στεφάνου, Τ. Φουάση, Π. Σκουλάτου, Ε. Παχή, Κ. Τζέκα, Ι. Παπουτσά.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares