Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 15:18

Και... επίσημα πρωταθλητής Κυκλάδων

Τυπική διαδικασία διαμορφώθηκε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην κατηγορία των ανδρών για τον Μέγα Αλέξανδρο καθώς στέφθηκε και επίσημα πρωταθλητής Κυκλάδων για την φετινή χρονιά επικρατώντας με 3-1 σετ επί του Α.Σ.Ε. Νεωρίου.

Στον αντίποδα το Α.Σ.Ε. Νεωρίου δεν κατάφερε να ¨αρπάξει¨ κάτι θετικό από την αναμέτρηση παρόλο που το πάλεψε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου με αέρα πρωταθλητή μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ χωρίς να δυσκολευτεί να το κερδίσει με σκορ 16-25.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα άνηκε εξ ολοκλήρου στο Α.Σ.Ε. Νεωρίου καθώς πάτησε πολύ γερά στο παρκέ και έδειξε στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ότι παίζει και αυτός στον αγώνα κάνοντας σχετικά εύκολα το 1-1 με σκορ 25-19.

Το προβάδισμα ξανά πήρε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου όπου με υποδειγματικό βόλεϊ μπήκε και πάλι μπροστά με 14-25 κάνοντας το 1-2 στα σετ.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ έδωσε και το έναυσμα στους πρωταθλητές Κυκλάδων να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητοι σπάζοντας την στεναρή αντίσταση του Α.Σ.Ε. Νεωρίου που πάλεψε μέχρι το τέλος με τελικό σκορ 21-25 και 1-3 στα σετ.

Τα σετ του αγώνα: (16-25), (25-19), (14-25), (21-25).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Ε. Νεωρίου (Σκρέτας Χ.): Φραγκιάς Γ., Μουλάρθι Ν., Βαρθαλίτης Ι., Κάιλας Η., Μαστρογιαννόπουλος Μ., Αργυρός Ι., Νέμετ Ι., Παλαιτσάκης Μ., Ροσσολάτος Μ., Αργυρός Ν.

Μέγας Αλέξανδρος: Τσινός Ε., Ρούσσος Σ., Πάπιτσης Π., Σαχινίδης Θ., Στεφάνου Α., Ζουγανέλης Σ., Καλυβάς Π., Φρέρης Α., Μαραγκός Δ., Γαβρής Δ., Βελέντζας Γ., Ρούσσος Ι.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares