Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 17:23

Προσφορά ζωής από τη Λέσχη Φίλων Φοίνικα

Σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, προχώρησε η Λέσχη Φίλων Φοίνικα.

Τα μέλη της είχαν συγκεντρώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου στο τέλος της περασμένης χρονιάς και πριν από λίγες ημέρες παρέδωσαν τα χρήματα αυτά στο Σύλλογο Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια.

Τα χρήματα παραδώθηκαν από τον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Φοίνικα Νίκο Ραγκούση στον πρόεδρο του Συλλόγου π. Αντώνιο Βουτσίνο, ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Λέσχης, αλλά και τους απλούς φιλάθλους που πρόσφεραν από το υστέρημά τους.

Σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου αναφέρει: “Η κίνησή σας αυτή, καθώς και όποια παρόμοια άλλη, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να βοηθάμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, τον συνάνθρωπό μας, προσφέροντάς του το πολύτιμο δώρο ΖΩΗΣ που είναι το ΑΙΜΑ. Ευχόμαστε κάθε καλό σε καθένα προσωπικά και στις οικογένειές σας”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δίπλα τους και με Παπάγο Κόντρα στο Ρέθυμνο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares