Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 13:00

ΑΟ Θήρας: Παραίτηση Σπυριδάκη και εκλογές

Με δελτία τύπου ο ΑΟ Θήρας έκανε γνωστή την παραίτηση από το Δ.Σ. του κ. Σπυριδάκη και την διεξαγωγή Γεν. Συνέλευσης προκειμένου να διεξαχθούν εκλογές. Τέλος με 2ο Δ.Τ. το σωματείο της Σαντορίνης ευχαριστεί τον πρώην Γεν. Αρχηγό της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας συνήλθε την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Θήρας σε συνεδρίαση με σκοπό την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο – Αποδοχή παραίτησης μέλους του Δ.Σ.

Θέμα 2ο – Σύγκληση Τακτικής Συνέλευσης του Α.Ο. Θήρας και προκήρυξη εκλογών

Όσον αφορά το 1ο θέμα το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση του εώς τώρα Γενικού Αρχηγού και μέλους του Δ.Σ. κ. Σπυριδάκη Γεώργιου.

Λόγος της παραίτησης του κ. Σπυριδάκη είναι η συμμετοχή του αναφερόμενου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Όσον αφορά το 2ο θέμα ο Πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, κ. Συνολάκης ανέφερε την βάση καταστατικού λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. και ζήτησε την σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. Θήρας με θέμα ‘’Απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. και διενέργεια εκλογών’’.

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να συγκαλεστεί η Τακτική Γενική Συνέλευση με σκοπό την συζήτηση του απολογισμού καθώς και η διενέργεια εκλογών την Τετάρτη 7/5/14 και ώρα 18.00 στην έδρα των γραφείων του Ομίλου τα οποία στεγάζονται στην επιχείρηση του κ. Συνολάκη Γεώργιου στον Καρτεράδο Θήρας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Συνολάκης

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπυριδάκη Γεώργιο, πρώην μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικό Αρχηγό του αγωνιστικού τμήματος, για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα του Α.Ο. Θήρας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Συνολάκης

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares