Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 15:53

Στην Λευκορωσία η πρεμιέρα του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι κόντρα στην Μιντσάνκα, φιναλίστ στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας στα μέσα Νοεμβρίου - Αμεσες ενέργειες για την διευθέτηση του γηπέδου Ο Πανναξιακός θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι κόντρα στην Μιντσάνκα, φιναλίστ στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας στα μέσα Νοεμβρίου - Αμεσες ενέργειες για την διευθέτηση του γηπέδου

Ποιος θα το περίμενε. Έναν χρόνο μετά την άνοδό του στην Α1 κατηγορία γυναικών στο Βόλεϊ, τα κορίτσια του Πανναξιακού θα βάλουν τα καλά τους, θα αναζητήσουν τα διαβατήριά τους και θα ταξιδέψουν έως τη Λευκορωσία.

Ο λόγος; Μα πολύ απλά για το πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στο challenge cup για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η κλήρωση έγινε χθες το μεσημέρι και η ομάδα της Νάξου κληρώθηκε απέναντι στην Μιντσάνκα Λευκορωσίας, η οποία έχει έδρα το Μινσκ. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το διάστημα από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου και θα γίνει στην έδρα της ομάδας από την Λευκορωσία και η ρεβάνς ανάμεσα στο τριήμερο 25 - 27 Νοεμβρίου στη Νάξο ή τη Σύρο εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίας στο κλειστό του ΔΑΚ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πανναξιακός οφείλει άμεσα να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του τόσο για την ενίσχυση του ρόστερ (αναμένονται πάντως εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες) όσο και για το θέμα του γηπέδου γιατί θα είναι κρίμα η ομάδα να αγωνιστεί στη Σύρο στο παρθενικό της Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού από το CEV Cup μεταξύ της σλοβενικής Νόβα KBM Μπράνικ Μάριμπορ και της ελβετικής Σαγκρές Νοσατέλ με τους δύο αγώνες να γίνονται 9-11 Δεκεβρίου και 16-18/12.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

EISODOS ME KIFIS

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares