Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 13:53

Αναβολή και …Γκάμπι

Για τις 12 Δεκεμβρίου μετατέθηκε ο αγώνας βόλεϊ του Πανναξιακού με τον Ηρακλή (8η αγωνιστική) λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης – Η Τσβετάνοβα στην κορυφή της βαθμολογίας για την καλύτερη αθλήτρια της φετινής Α1 κατηγορίας… Για τις 12 Δεκεμβρίου μετατέθηκε ο αγώνας βόλεϊ του Πανναξιακού με τον Ηρακλή (8η αγωνιστική) λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης – Η Τσβετάνοβα στην κορυφή της βαθμολογίας για την καλύτερη αθλήτρια της φετινής Α1 κατηγορίας…

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει, ο Ολυμπιακός χαμογελάει (προκρίθηκε στους «16» του CEV Cup) παίρνοντας τη πρόκριση στο «χρυσό σετ», αντίθετα η ΑΕΚ σιχτιρίζει το …χρυσό σετ (ήττα στο Βοσνία), ενώ για τον Πανναξιακό όλοι γνωρίζουμε τι έχει γίνει.

Όμως, λόγω … ώρας τα νέα από την αναμέτρηση με την αντίπαλό της, την ομάδα της Λευκορωσίας θα τα δημοσιεύσουμε την Δευτέρα. Βλέπετε, με το βόλεϊ κανείς δεν μπορεί να είναι συνεπής στο …ραντεβού του. Όπως κι εάν έχει, το πρωτάθλημα είναι μπροστά και σε εξέλιξη. Όχι όμως και για τον Πανναξιακό που είναι σε …υποχρεωτικό ρεπό αυτή το Σαββατοκύριακο.

Η ΕΟΠΕ όρισε τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή αύριο Σάββατο, λόγω όμως των εργασιών στο κλειστό (έχουν αλλάξει πλέον όλες οι λάμπες και το κλειστό πλέον αποκτά την μορφή μικρού παλατιού χάρη στην προσωπική φροντίδα του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Τσολάκη που έφτασε να εργάζεται έως τις 3 το πρωί για να είναι όλα έτοιμα) ο Πανναξιακός ζήτησε ο αγώνας να γίνει την Κυριακή.

Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και τελικά μετατίθεται για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου. Ημερομηνία που ταιριάζει γάντι στον Πανναξιακό καθότι το Σαββατοκύριακο (13-14 Δεκεμβρίου) που είναι προγραμματισμένη η 10η αγωνιστική. Ο Πανναξιακός θα προέρχεται από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μερικές ημέρες νωρίτερα και θα προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Αθήνα που θα είναι με την ΑΕΚ. Οπότε τι καλύτερο αντί για ρεπό ένας αγώνας πρωταθλήματος με τον ουραγό του πρωταθλήματος Ηρακλή που θα βοηθήσει τις αθλήτριες του Ζόραν Κόβαζιτς να βρουν ρυθμό και να έχουν ένα ακόμη παιχνίδι.

Κόμβος

Κακά τα ψέματα, όπως έχουμε αναφέρει το ντέρμπι με την ΑΕΚ θεωρείτε κομβικό σημείο για τον Πανναξιακό όσον αφορά την εξασφάλιση της παρουσίας του στην πρώτη τετράδα και δη το καπάρωμα τουλάχιστον της 3ης θέσης πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έχουν δείξει ότι είναι ένα μικρό σκαλοπάτι πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες…

Ποια είναι τα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής; Ο Παναθηναϊκός θα νικήσει εύκολα το Ανατόλια (29/11, 15:00 στην Κυψέλη), ο ΑΟ Θήρας έχει δύσκολο έργο στο Μαρκόπουλο (29/11, 19:00) καθότι η οικοδέσποινα καίγεται για τη νίκη, στο Ρέθυμνο, η κουρασμένη ΑΕΚ τη Κυριακή (14:30) θα ιδρώσει αρκετά για να πάρει τη νίκη και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη (17:30) καθότι έρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ρεπό έχει η ομάδα των Μακεδόνων…

Τσβετάνοβα
Περνάμε όμως στον… τυφώνα που ακούει στο όνομα Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα. Μπορεί κάποιοι να επιμένουν ότι ο Πανναξιακός παίζει …μονότονο βόλεϊ αλλά όταν έχεις στη διάθεσή σου το ..φονικό όπλο που ακούει στο όνομα Τσβετάνοβα (βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα όλων των στατιστικών κατηγοριών με εξαίρεση την υποδοχή, αφού ως διαγώνια δεν συμμετέχει στην πρώτη μπάλα) το εκμεταλλεύεσαι με κάθε ευκαιρία.

Η 7η αγωνιστική έχει ολοκληρωθεί και μετά το πέρας της στη βαθμολογία του Επάθλου Novasports Πρωτάθληματος Βόλεϊ Α1 γυναικών 2014 - 2015 η βουλγάρα διαγώνια του Πανναξιακού είναι στην κορυφή μαζί με την Τσίμα του Παναθηναϊκού με 37 βαθμούς… Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη πήρε ένα ακόμη …εξάρι ενώ βαθμολογήθηκαν ακόμη οι: Εμμανουηλίδου (5), η Τσέσλιαρ (4), Διώτη (3) και Κελεσίδου (1). Αντίθετα, η Τσίμα στη Σαντορίνη παίζοντας με τον ΑΟ Θήρας πήρε 5, ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες από τις δύο ομάδες που βαθμολογήθηκαν ήταν: Μερτέκη (6), Χρήστου (4), Γκούζου (3), Τένεβα (2) και Αρτακιανού (1). Όπως αναφέραμε στην πρώτη δυάδα είναι η Τσβετάνοβα και Τσίμα με 37 βαθμούς και 3η είναι η Βίλκου του Παναθηναϊκού με 26 βαθμούς.

Ποιες είναι οι θέσεις των αθλητριών από τη Νάξο και τη Σαντορίνη; Η Κριστίνα Τσέσλιαρ του Πανναξιακού είναι 6η (23 βαθμοί), η Τένεβα του ΑΟ Θήρας είναι 8η (20), η Μελίνα Εμμανουηλίδου είναι 10η με 19 βαθμούς, η Παναγιώτα Διώτη είναι 16η με 15 βαθμούς, στην 20η θέση είναι η Βεργίδου με 13 βαθμούς και στην 22η η Οικονομίδου με 13 βαθμούς επίσης.

Τέλος, στην βαθμολογία των αθλητριών για το Novasports Rookie of the year (την καλύτερη αθλήτρια κάτω των 21 ετών) η Ευτυχία Κλεισάρη του Ρεθύμνου είναι πρώτη με 12 βαθμούς…

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares