Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 22:27

Παίζει την πρόκριση ο ΑΟ Θήρας

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ F4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ F4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Σε ένα πολύ κρίσιμο και με ειδικό βαθμολογικό ενδιαφέρον ματς η ομάδα Κορασίδων του Α.Ο. Θήρας Σαντορίνης θα φιλοξενήσει τον ΑΜΣ Φιλωτίου σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (07/02) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Η ομάδα του Α.Ο. Θήρας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τον Δεκέμβριο που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Νάξου είχε νικήσει εύκολα την ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου με 0 – 3 .

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη και ειδικά το φαβορί του αγώνα ΑΟ Θήρας μετά την ήττα (3-2 Σετ) από τον Πανναξιακό ελπίζει σε ένα τρίποντο που θα του δώσει την πρόκριση για το finalfour των Κορασίδων.

Όπως έχουμε γράψει οι άλλες θέσεις για την τετράδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα έχουν κριθεί, με τον Πανναξιακό, ΑΣΕ Νεωρίου και Φοίνικα να έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο. Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής της τελικής φάσης βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τις πιθανότερες να είναι το διάστημα μεταξύ 28/2 και 1/3.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares