×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 22:36

Πρεμιέρα αύριο με Μαρκόπουλο

Ο ανανεωμένος Πανναξιακός μετά τις ριζικές αλλαγές που πραγματοποίησε φέτος στο ρόστερ του καθώς από την περσινή ομάδα συνεχίζουν μόνο Τοτσίδου, Διώτη και Κελεσίδου υποδέχεται το Μαρκόπουλο στην πρεμιέρα της Α1 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.

Με την εμπειρία των δύο προηγούμενων σεζόν που ο σύλλογος συμμετείχε στην Α1 στις οποίες κατέκτησε την 5η και 3η θέση αντίστοιχα, την συμμετοχή του σε δύο final4 κυπέλλου (ένας τελικός) και την παρθενική του συμμετοχή στο ευρωπαϊκό challenge cup όπου τερμάτισε στις οκτώ καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης ο Πανναξιακός ελπίζει σε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά.

Με «στρατηγό»  τον Ζόραν Κόβασιτς στον πάγκο της ομάδας και τις ταλαντούχες αθλήτριες που ήρθαν στη Νάξο, την πασαδόρο Κωνσταντίνα Δρακουλίδου από τους Μακεδόνες, τη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη από την Ηλιούπολη, τη διαγώνια Άννα Καρπουζά από τον Α.Ο.Θήρας, τη ακραία Σίσσυ Αποστολίδου από τον Άρη, τη Αποστολία Νούσια από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου αλλά και τη νεαρή κεντρική Ναταλία Μεταξά από τον Παναθηναϊκό αλλά και με τις δύο ξένες, την Σέρβα πασαδόρο Εμιλία Μιλοβάνοβιτς και την Καναδή κεντρική Αλίσια Περίν ο Πανναξιακός στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κάνει ακόμα μία φορά υπερήφανους όλους τους οπαδούς του και φίλους του ανά την Ελλάδα.

Φετινή «καινοτομία» στην ομάδα, η ενσωμάτωση από τις κορασίδες των των αδελφών Βίλμα και Ελίζα Αναγνώστου και τις Ιωάννας Μαυρομάτη ενώ επέστρεψε η Κατερίνα Αξαοπούλου που απουσίαζε λόγω σπουδών στο εξωτερικό. Σταθερή αξία, η Ελένη Φάρκωνα, από τις παλιές καραβάνες τις ομάδας που συνεχίζει απτόητη να δίνει την ψυχή της για τον Πανναξιακό.

Η Αρχηγός της ομάδας Σία Τοτσίδου έχοντας ζήσει μια μαγική περσινή χρονιά με τον Πανναξιακό,  δεν θα μπορούσε από το να θέσει μοναδικό στόχο της ομάδας της Νάξου μια αντίστοιχη συνέχεια: «Τα προαπαιτούμενα που θέτω εν όψει της νέας χρονιάς είναι η είσοδος της ομάδας στην τετράδα άλλα και οι καλές εμφανίσεις. Να συνεχίσει ο Πανναξιακός να είναι μια μαχητική ομάδα που προσφέρει όμορφο και ποιοτικό θέαμα», δήλωσε ενώ αναφερόμενη στα φαβορί πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος οι ισχυροί πυλώνες άλλα τόσο ο Πανναξιακός η Σαντορίνη και η ΑΕΚ είναι αξιόλογες ομάδες που μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά».

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τώρα, ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Νάξου την νεανική και φιλόδοξη ομάδα του Μαρκόπουλου το Σάββατο 17/10/2015 στις 16:00 το απόγευμα και αναμένεται από τους φιλάθλους του νησιού να δώσουν βροντερό παρών όπως κάνουν άλλωστε σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Όλοι το Σάββατο στο «κλειστό» που θα βραβευτούν τα κορίτσια των ακαδημιών του συλλόγου και θα σηκώσουν το κύπελλο που κατάκτησαν πριν 15 μέρες στο τουρνουά της Ρόδου!

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares