×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 18:21

Απόλαυσαν ήλιο και φαγητό στο Scirocco

Κυριακάτικο γεύμα στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ πρόσφερε η διοίκηση του συλλόγου στο εστιατόριο Scirocco, που οι ιδιοκτήτες του είναι εκ των υποστηρικτών-χορηγών του τμήματος βόλεϊ για τη νέα σεζόν. Κυριακάτικο γεύμα στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ πρόσφερε η διοίκηση του συλλόγου στο εστιατόριο Scirocco, που οι ιδιοκτήτες του είναι εκ των υποστηρικτών-χορηγών του τμήματος βόλεϊ για τη νέα σεζόν.

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι το γεύμα που προσέφερε η διοίκηση του Πανναξιακού στις αθλήτριες και στο προπονητικό τιμ γυναικείου τμήματος βόλεϊ.

Εκμεταλευόμενες την ηλιόλουστη μέρα και το κυριακάτικο ρεπό από τις προπονήσεις οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλες μαζί και εκτός γηπέδου συνοδευόμενες από τον προπονητή τους Γιώργο Ρούση, τον στατιστικολόγο Άκη Ευσταθόπουλο, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Καζαζόπουλο και τον γενικό διευθυντή – τιμ μάνατζερ του τμήματος, Δημήτρη Βιτζηλαίο.

Το παρών φυσικά έδωσαν και μέλη της διοίκησης δίνοντας πιο επίσημο ύφος στην μεσημεριανή αυτή έξοδο.

Όλοι μαζί απόλαυσαν τις γεύσεις του Scirocco και δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους.Τόσο κατά την διάρκεια του γεύματος αλλά και στο τέλος οι αθλήτριες απαθανάτισαν τις στιγμές με τις «απαραίτητες» σέλφι και φυσικά δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Scirocco βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες μαζί τους.

ijhuddff.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares