Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 23:04

Ήττα «σοκ» για τον ΑΟ Θήρας

Οι Μακεδόνες Αξιού έκαναν την τεράστια έκπληξη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών καθώς επικράτησαν μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 3-2 του ΑΟ Θήρας στο κατάμεστο κλειστό των Κυμίνων.

Οι Μακεδόνες με τη νίκη τους αυτή, που ήταν η 3η συνεχόμενη, έπιασαν τον ΑΟ Θήρας στην 4η θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα της Σαντορίνης να δίνει δεύτερο συνεχόμενο τάι μπρέικ και τρίτο συνολικά, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα (είχαν προηγηθεί οι νίκες του με Ολυμπιακό και Ελπίδα).

Ο ΑΟΘ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και προηγήθηκε εύκολα με 0-1, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με 0-2, καθώς ήταν μπροστά με 22-24 στο β’ σετ, αλλά το έχασε με 29-27 (!) και το ματς έγινε ντέρμπι με τους Μακεδόνες να παίρνουν και το τρίτο σετ στις λεπτομέρειες (εδώ ο ΑΟΘ έκανε το 24-22, 24-24, αλλά οι γηπεδούχες το κατέκτησαν με 27-25).

Μεγάλη μάχη έγινε και στο δ’ σετ με τον ΑΟΘ να έχει το προβάδισμα με 16-19 και την ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη να ισοφαρίζει 21-21, αλλά εκεί ένα σερί των φιλοξενούμενων έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ όπου κορυφώθηκε το θρίλερ.

Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 11-8, αλλά η Σαντορίνη επέστρεψε και με σερι 1-6, προσπέρασε με 12-14, ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς κι οι Μακεδόνες με δικό τους σερί έφτασαν στο 15-14 και πήραν τελικά το ματς μέσα σε αποθέωση επικρατώντας με 17-15.

Η γνώμη του πάγκου
Μανώλης Σκουλικάρης: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην περσινή φιναλίστ φιναλίστ του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, αλλά από το β’ σετ βρήκαμε τα πατήματα και κάναμε μια φανταστική εμφάνιση. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, ήταν πραγματικά έξτρα παίκτης και τους αφιερώνουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Απόστολος Οικονόμου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στους Μακεδόνες για τη νίκη τους. Κέρδισαν το ματς λόγω σέρβις και υποδοχής όπου ήταν πολύ καλύτεροι, ενώ είχαν πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία στους έξτρα πόντους κι αυτό δείχνει κάτι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα και να δούμε το ματς του Σαββάτου».

Τα σετ: 13-25, 29-27, 27-25, 21-25, 17-15
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη, Τσαγκαράκη-λ / Μυρίδου –λ, Βέλλιου, Παπαδοπούλου, Στεφανίδου.
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τερζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares