×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 20:32

Σε ζωντανή μετάδοση το αυριανό «ντέρμπι» από το Volcano TV

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μεγάλη αυριανή αναμέτρηση του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας θα έχουν χιλιάδες φίλοι του αθλήματος, αφού ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από το επίσημο σάιτ του Πανναξιακού, όσο και από το Volcano TV, μετά τη συνεργασία του Σαντορινιού καναλιού με την ομάδα της Νάξου!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλους συλλόγους, αυτούς του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν στους δέκτες τους οι φίλοι των δύο ομάδων, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι προ λίγου, μέσα από την οποία φυσικά ευχαριστεί και την ομάδα της Νάξου:

Ευχαριστήριο VOLCANO TV

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του Παναξιακού Α.Ο.Ν. για την απόφασή της να επιτρέψει από το κανάλι μας την ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ και να δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες φιλάθλους σε όλα τα νησιά μας να παρακολουθήσουν έναν αγώνα αντάξιο της φήμης και της αξίας των δύο Κυκλαδίτικων Σωματείων.

Σπύρος Πατηνιώτης»

Το τεχνικό επιτελείο που θα καλύψει το αυριανό παιχνίδι θα είναι μεγάλο, καθώς δουλεύουν πυρετωδώς, όπως σε κάθε αναμέτρηση, οι cyclades video Του Γιώργου Δεούδε, αλλά και ο Μπάμπης Ιωσηφίδης που ηγείται της τεχνικής επιμέλειας.

Οι εργασίες για την αναμετάδοση του αγώνα είναι πολλές, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου είναι βέβαιοι ότι για ακόμη μια φορά οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την «μάχη» των αιωνίων, ζωντανά από το ΔΑΚ Νάξου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την μετάδοση γίνεται από το συνεργείο του Cyclades Video του Γιώργου Δεουδέ.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares