Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 20:59

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών για την αυριανή «ναυμαχία»

Αν μη τι άλλο θα είναι και αυτοί πρωταγωνιστές στο αυριανό παιχνίδι. Γιώργος Ρούσος και Απόστολος Οικονόμου μιλούν για την αυριανή Κυκλαδίτικη κόντρα.

 Σε διάστημα δέκα ημερών Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο φορές στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς πέρα από το αυριανό ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών προέκυψε και η μεταξύ τους μονομαχία στους «8» του Κυπέλλου.


«Με το Κύπελλο θα ασχοληθούμε όταν θα έρθει η ώρα», είπε ο Γιώργος Ρούσης με τον τεχνικό του Πανναξιακού να συμπληρώνει: «Βαθμολογικά είναι ένα πολύ κρίσιμο και θα κρίνει ποια θέση θα πάρουν κι οι δύο ομάδες στο τέλος της κανονικής περιόδου. Από κει και πέρα έχει και το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη»

Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα στάθηκε και ο Απόστολος Οικονόμου ο οποίος έχει και δύο πονοκεφάλους καθώς Όστοϊτς (ποδοκνημική) και Τέρζιτς (μέση) που είναι αμφίβολες. «Ξέρουμε ότι είναι ένα "ιδιαίτερο" παιχνίδι και για τις δυο ομάδες ,που έχουν παρόμοιους στόχους και θεωρώ πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μετράει ούτε η βαθμολογική θέση ή η αγωνιστική κατάσταση (ελλείψεις ή κόπωση) της κάθε ομάδας. Αντιθέτως μετράει πάρα πολύ η προσωπικότητα των παικτριών, το κατά πόσο έτοιμες είναι πνευματικά να διαχειριστούν την πίεση ενός ντέρμπι και να δείξουν την αγωνιστική τους ποιότητα και ως ομάδα να επιβάλουν την τακτική τους απέναντι στον αντίπαλο», είπε ο κόουτς του ΑΟΘ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares