Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 20:47

Επιστροφή σε μονούς τελικούς Κυπέλλων

Τα Final 4 της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης εκτός απροόπτου θα είναι και τα τελευταία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς ο Γιώργος Καραμπέτσος με δηλώσεις του στο περιθώριο του Κυριακάτικου τελικού προανήγγειλε την επιστροφή στο παραδοσιακό μοντέλο του μονού τελικού…

Την επιστροφή σε μονούς τελικούς εξετάζει η Ομοσπονδία και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμπέτσος αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, εμφανώς ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση της Γλυφάδας δήλωσε «Κατά 99% την διοργάνωση παρακολούθησαν φίλοι του βόλεϊ. Εγώ το χάρηκα γιατί ήρθαν παλιοί παράγοντες, προπονητές, αθλητές και την χαρά που ένιωσαν αυτοί την ένιωσα και εγώ. Γιατί και εμένα ήταν το παράπονο μου. Γίνονται αγώνες τέτοιου επιπέδου και κάποια σχέση που είχα και εγώ ο κακομοίρης με το άθλημα τα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου ερχόταν κάποια πρόσκληση. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αυτό σε περιορισμένο βαθμό γιατί δεν είχαμε ολοκληρωμένη την βάση δεδομένων και πιστεύω από του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερα».

Μάλιστα ο Γιώργος Καραμπέτσος απαντώντας αν μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο Τροκαντερό έδωσε την είδηση υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «Βέβαια. Γιατί οι πιθανότητες να έχουμε μονό τελικό του χρόνου και όχι Final 4 είναι πολλές. Γιατί νομίζω έτσι μπορούμε να γεμίσουμε και ένα πιο μεγάλο γήπεδο».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares