×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 23:10

Τα συγχαρητήρια Υπουργού και το ραντεβού που έπεται

Μία συνάντηση που μπορεί μελλοντικά να αποδειχθεί πολύ σημαντική έγινε μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδα Βόλεϊ Γυναικών.

Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης που παρακολούθησε τον τελικό Πανναξιακός – Ολυμπιακός, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, κατευθύνθηκε  προς τους φίλους της ομάδας του Πανναξιακού και με δική του πρωτοβουλία ζήτησε να μιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως διακρίνετε στην αποκλειστική  φωτογραφία του Γιώργου Πετρίδη,  πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ, κ. Σταμάτης Καπίρης ήταν αυτός που έλαβε τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού.

Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Βασιλειάδης έδωσε τα συγχαρητήρια του για τον κόσμο της ομάδας, που φώναξε χωρίς να ακουστεί το παραμικρό υβριστικό σύνθημα. Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί για το σωματείο και τα τμήματα που διατηρεί. Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και γενικότερα ο αθλητισμός στο νησί της Νάξου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγχαρητήρια δεν ήρθαν μόνο από τον υφυπουργό, καθώς τόσο ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όσο και οι υπεύθυνοι του δήμου, συνεχάρησαν την διοίκηση για την στάση του κόσμου της ομάδας, που όπως τόνισαν ήταν άκρως θερμή και πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares