Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 01:28

Οι κορασίδες του Πανναξιακού 3-0 τον ΑΟ Πάρου

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ κέρδισαν της αντίστοιχες του ΑΟ Πάρου στο κλειστό της Μάρπησσας.

Στο ολοκαίνουριο κλειστό της Πάρου, ο ΑΟ Πάρου υποδέχτηκε τον Πανναξιακό στον πρώτο φετινό αγώνα, και αξιοσημείωτο είναι ότι οι φίλαθλοι του νησιού σχεδόν γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ένα γιορτινό κλίμα.

Χειροκροτήματα και για τις δύο ομάδες, χωρίς οπαδισμούς, τονίζοντας το φίλαθλο πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι αγωνίζονται μικρά παιδιά. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν και υποστηρικτές της Νάξου, που ακολούθησαν την αποστολή σε αυτό το ολοήμερο ταξίδι.

Στον αγώνα, ο Πανναξιακός δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του αγώνα, με τον προπονητή της ομάδας κ. Βασίλη Τσιουπλή να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις 14 αθλήτριες που πήρε μαζί του στην αποστολή. Το τελικό σκορ ( 3-0 σετ υπέρ της ομάδας της Νάξου) δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς τα κορίτσια των δύο ομάδων έδειξαν ότι απόλαυσαν το παιχνίδι και με την όμορφη ατμόσφαιρα που υπήρχε από τους θεατές ευχαριστήθηκαν κάθε στιγμή.

Στη συνέχεια η αποστολή του Πανναξιακού δείπνησε στην «Θράκα» στο κοντινό χωρίο «Πρόδρομος» προσφορά του κ. Δημήτρη Μαυρομάτη, ενώ η μετακίνηση της αποστολής  του πούλμαν της ομάδας ήταν προσφορά από την Naxos Bus Transfer και την Blue Star Ferries τους οποίους αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε.

Για την ιστορία, τα σετ του αγώνα:

ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 0-3 (18-25, 19-25, 14-25)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Τσιουπλής Β.) Φρατζέσκου, Κουφοπούλου, Κατσάνη, Κριτζιώτη, Δράγαζη, Σφακιανάκη, Κυριακού, Λιανού, Βόμβα, Κατερίνη, Αναγνώστου, Σταυροπούλου, Καραβανά, Γρυλάκη,

Παρακολουθείστε τα τελευταία λεπτά του αγώνα:

Πηγή: paon.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares