Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 01:34

ΑΟ Θήρας: Στόχος η συνέχιση του σερί

Ντέρμπι τετράδας στη Σαντορίνη, με τον ΑΟ Θήρας να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό του και να υποδέχεται τους Μακεδόνες.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 15 βαθμούς (μαζί με τον Άρη) και έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο ΑΟ Θήρας μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, μετρά πέντε σερί νίκες και στόχος της ομάδας του Γιώργου Ρούση είναι η έκτη συνεχόμενη μπροστά στον κόσμο του.

Οι Μακεδόνες προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον Πορφύρα και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία. Η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί πλήρης, αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου στο νησί των Κυκλάδων.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Οι Μακεδόνες όπως και πέρυσι είναι δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να βελτιωνόμαστε. Εκτός από μία φορμαρισμένη ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την αγωνιστική απραξία που είχαμε λόγω του ρεπό. Γι'αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη».

Μανώλης Σκουλικάρης (ΑΣ Μακεδόνες): «Η Σαντορίνη είναι φορμαρισμένη και παίζει καλά. Εμείς πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το παιχνίδι θα κριθεί στο σέρβις και στην υποδοχή και θα νικήσει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη».

STATS TIPS

Για την 7η αγωνιστική οι Μακεδόνες στο 3ο σετ στην επίθεση είχαν 16/23 69,6% που ήταν το καλύτερο της αγωνιστικής.

Οι Μακεδόνες παραμένουν και με διαφορά η ομάδα με τα περισσότερα μπλοκ στο πρωτάθλημα με 72 (2η είναι η Ηλιούπολη με 55). Κάνουν κατά μ.ο.10,3 το παιχνίδι και 2,8 ανά σετ. 5 αθλήτριες της έχουν πάνω από 10 στο πρωτάθλημα (Πολυνοπούλου 17, Σπανού 15, Χολστ 14, Καραφουλίδου και Σπικς από 10).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares