Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 12:33

Μετατέθηκε για αύριο λόγω καιρού το ΑΟ Φοίνικας - Παναθηναϊκός

Την αναβολή στο παιχνίδι του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε η επιτροπή πρωταθλήματος της Volley League έπειτα από το συνεχιζόμενο απαγορευτικό του απόπλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει στη Σύρο καθώς το δρομολόγιο του πλοίου δεν εκτελέστηκε και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μεταθέσει το αγώνα για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 13:00 με την προϋπόθεση βέβαια το πλοίο Blue Star 2 να εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του, σήμερα το μεσημέρι στις 12:00, πράγμα που δεν έχει γίνει και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Η σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση του ΑΟ Φοίνικα, αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλαθλοι

Η ομάδα του Παναθηναϊκού λόγω του απαγορευτικού απόπλου δεν μπόρεσε να μεταβεί έγκαιρα στη Σύρο και εξαιτίας αυτού ο σημερινός αγώνας 23/12 δεν θα διεξαχθεί. Αντ' αυτού ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή ΕΣΑΠ για αύριο Κυριακή 24/12 και ώρα 13:00 και με την προϋπόθεση ότι το Blue Star2 θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του στις 12:00 σήμερα από Πειραιά.

 Με εκτίμηση το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Η ανακοίνωση της volleyleague

Λόγω του απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι σήμερα (23/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού και οι διαιτητές του αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο δεν ταξίδεψαν με το πρωινό δρομολόγιο για την Ερμούπολη.
Η αποστολή των πρασίνων και οι διαιτητές θα ταξιδέψουν πιθανότατα σήμερα το απόγευμα εφόσον αρθεί το απαγορευτικό. Η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τις ομάδες και σύμφωνα με το γράμμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος ανακοινώνει πως εφόσον το απόγευμα εκτελεστεί κάποιο δρομολόγιο και ο Παναθηναϊκός μαζί με τους διαιτητές ταξιδέψουν ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 13.00 ώστε να προλάβει η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας να επιστρέψει στη βάση της με το δρομολόγιο Ερμούπολη - Πειραιάς στις 16.00 της ίδιας ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία 

2017-12-21_17.jpg

2017-12-21_18.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares