Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 23:48

Συνέντευξη τύπου και γνωριμία με το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Στην συνεδριακή αίθουσα του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στο πάνελ αρχικά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργος Καραμπέτσος. Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι προπονητές των τεσσάρων «μονομάχων» και οι αρχηγοί τους.

636555303059545573.jpg

Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος (Δήμαρχος Θήρας): «Τέτοιες διοργανώσεις φέρνουν την νεολαία στον αθλητισμό»

«Σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στη Σαντορίνη. Το νησί μας είναι σαν την Ομηρική Ελένη, ακατάκτητη και σαγηνευτική. Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2013 που η Σαντορίνη φιλοξενεί final-4 Κυπέλλου Γυναικών, διοργάνωση που ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ και να τονίσω ότι η συνεργασία γίνεται και με τον Αθλητικό Οργανισμό της Σαντορίνης και της ομάδας του ΑΟ Θήρας. Στόχος του νησιού είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού και αυτή την περιόδο υπάρχει αθλητική άνοιξη. Η διοργάνωση απευθύνεται στη νεολαία του νησίου. Τέτοια τουρνουά φέρνουν νέα άτομα στον χώρο του αθλητισμού. Εύχομαι και στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν υγεία και καλή επιτυχία».

636555303059233738.jpg

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος ΕΟΠΕ): «Η Σαντορίνη έχει αγκαλιάσει το βόλεϊ»

«Σας καλωσορίζω με την σειρά μου στη Σαντορίνη. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, το νησί της Σαντορίνης, τον ΑΟ Θήρας και τους χορηγούς της διοργάνωσης. Η αφίσα μου θυμίζει Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τόσες διαφημίσεις. Από τη θέση που κατέχω και με αυτά που έχω πληροφορηθεί, η διοργάνωση θα γινόταν στη Σαντορίνη ανεξάρτητα από το αν θα προκρινόταν ο ΑΟ Θήρας στο final-4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει επιτυχία. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που έχει αγκαλιάσει το άθλημα. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες, τις αθλήτριες, τους προπονητές που προκρίθηκαν στο final-4, ιδιαίτερα όμως τον Ηλυσιακό που απέδειξε ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Ευχαριστώ επίσης του δημοσιογράφους για την παρουσία τους και πιστεύω ότι θα προβληθεί η διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Ομοσπονδία θα είναι πάντοτε στην διάθεση του Δήμου Θήρας για εγχώριες και όχι μόνο διοργανώσεις». 

636555303058764647.jpg

Δείτε βίντεο από τις προπονήσεις των τεσσάρων ομάδων του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών στο γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης.
ΑΟ Θήρας





Ολυμπιακός




Ηλυσιακός





Πανναξιακός




Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares