Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 13:48

Βελτιωμένος ο Α.Ο Θήρας επικράτησε στο τάι μπρέικ επί της ΑΕΚ

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα της Σαντορίνης που αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο της Εθνικής οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Του Αντώνη Κοραή neasantorinis.gr

Η Ένωση μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-22 κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και όντας καθολικά καλύτερες πήραν το δεύτερο σετ με 13-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι αθλήτριες της Ελένης Μεμετζή κατέκτησαν το τρίτο σετ με 25-22 και έκαναν το 2-1, με τον Α.Ο Θήρας όμως στην συνέχεια να βγάζει εκ νέου αντίδραση και να παίρνει τελικά τη νίκη στο τάι μπρέικ με 10-15.


Μοναδική αλλαγή στη βασική εξάδα για τον Μπράνκο Γκάιτς σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στο Μαρκόπουλο ήταν αυτή της Φιλντ, ενώ δεν αγωνίστηκε η πασαδόρος Megan Cyr που βρίσκεται στα γήπεδα της Ιαπωνίας με την Εθνική ομάδα του Καναδά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Απούσα και η Ευαγγελία Μερτέκη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να είναι 100% έτοιμη με την έναρξη της σεζόν.

Μεμετζή και Γκάιτς έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση και έδωσαν ραντεβού για το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης όπου οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες σε άλλα δύο προγραμματισμένα φιλικά.

Η αποστολή του Α.Ο Θήρας μετά το τέλος της αναμέτρησης αναχώρησε για τη Σαντορίνη που θα δοθεί συνέχεια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με καθημερινές διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Γκάιτς,του Γιώργου Σομπόνη και του γυμναστή Μίλος Ζντράβκοβιτς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares