Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 22:00

Στην τελική ευθεία το «Πανναξιακό Αθλητικό Τριήμερο»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση των προετοιμασιών για το ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ που διοργανώνει ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

Το τριήμερο 5-6-7 Οκτωβρίου 2018 η Νάξος θα ζει σε ρυθμούς Βόλεϊ και Μπάσκετ καθώς στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ» φιλοξενούνται οι ομάδες βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ΣΦΠ, της Θέτιδας Βούλας και του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστούν οι ομάδες Μπάσκετ Παίδων του Πανιωνίου, του Κρόνου Αγ. Δημητρίου και του ΑΟ Πάρου.

 

 

tournoua-vb.jpg

Στο δυνατότερο τουρνουά βόλεϊ για τη νέα σεζόν θα έχουμε την ιστορική «πρώτη» συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο γυναικών στην πρώτη αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης.

Η αποστολές των τριών ομάδων θα καταφθάσουν στο νησί της Νάξου την Πέμπτη το βράδυ και οι αφίξεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή το μεσημέρι πάντα με τα πλοία της Blue Star Ferries, ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ της διοργάνωσης και των ομάδων του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ.

Πριν την έναρξη του τουρνουά θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων την οποία οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ www.paon.gr σε συνεργασία με το αθλητικό πόρταλ www.arthografos.gr

Στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν οι προπονητές, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων και θεσμικοί παράγοντες του νησιού.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα αγώνων βόλεϊ γυναικών

Παρασκευή 5/10

Συνέντευξη τύπου (14:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (18:00)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (20:30)

Σάββατο 6/10

Μικρός τελικός (17:30)

ΤΕΛΙΚΟΣ (20:00)

tournoua-vb.jpg

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ – ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ

Στο «Πανναξιακό Αθλητικό τριήμερο» το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Οκτωβρίου παράλληλα θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ Παίδων υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων με τις ομάδες του Πανιωνίου ΓΣΣ και τουΚρόνου Αγ. Δημητρίου να αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο όμορφο νησί μας. Τις Κυκλάδες εκπροσωπούν οι ομάδες του ΑΟ Πάρου και του οικοδεσπότη Πανναξιακού. Σκοπός του τουρνουά αυτού είναι οι Κυκλαδίτικες ομάδες να αγωνιστούν με αντίπαλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι μικροί Κυκλαδίτες αθλητές έχουν να κερδίσουν μεγάλες εμπειρίες από το εν λόγω τουρνουά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ :

Σάββατο 6/10

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (12:00)

ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ (14:30)

Κυριακή 7/10

ΤΕΛΙΚΟΣ (11:00)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (14:00)

tournoua-b.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ευχαριστούμε τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας BLUE STAR FERRIES που μας ενώνει με την ηπειρωτική Ελλάδα  κάνοντας την προσπάθεια μας ευκολότερη. Το πρακτορείο ZAS TRAVEL και τους Νίκο Ρεφενέ, Σταμάτη Καπίρη για την αμέριστη και πολύτιμη στήριξη της ομάδας μας.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε ειλικρινά τους συνδιοργανωτές, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, προσωπικά τον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων κ. Κατσαρά Ευάγγελο και τον αντιδήμαρχο κ. Λιανό Δημήτριο καθώς και τις επιχειρήσεις NaxosPrincess, Galaxy Hotel, Naxos Beach Hotel, Grotta Hotel, Colosseo, Naxos Bus Transfer, Avance Rent aCar.

Τους χορηγούς επικοινωνίας STAMPA Διαφημιστική και Φρούτα DOLE για την διαφημιστική προώθηση της διοργάνωσης

Τέλος, ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας, Μαράκη Ιωάννη ,Δημητροκάλη Γιώργο και Γιαννάκη Γιώργο που βρίσκονται στο πλευρό μας στην καθημερινότητα της

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares