Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 17:28

Φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη για τον Α.Ο. Θήρας

Ο Α.Ο Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ταξίδεψε στον Πειραιά για άλλη μια φιλική αναμέτρηση. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το τρεμπλ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Πηγή: neasantorinis.gr

Η ομάδα της Σαντορίνης γνώρισε την ήττα με 4-0 σετ στο “Μελίνα Μερκούρη”, στο τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό που έδωσε μέχρι σήμερα.



Ο Μπράνκο Γκάιτς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα με τις Ξανθοπούλου, Πίλεπιτς, Μερτέκη, Καραφουλίδου, Εμμανουηλίδου, Καλατάντζε και λίμπερο την Αρτακιανού, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Φιλντ, Καλανταρίδου, Κοσμίδου.

Μοναδική απουσία αυτή της διεθνής πασαδόρου Megan Cyr, που αναμένεται στη Σαντορίνη το βράδυ της Παρασκευής 12/10, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας του νησιού μας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκίμασει πρόσωπα και σχήματα με το αποτέλεσμα σε τέτοια ματς να παίζει μικρό ρόλο.
Θετικό στοιχείο είναι η διαρκής βελτίωση που δείχνουν οι αθλήτριες από παιχνίδι σε παιχνίδι κάτι που φάνηκε και σε αυτό τον αγώνα παρά την ήττα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Για την ιστορία τα σετ : 25-19, 25-22, 25-17,26-24

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς με την επιστροφή της ομάδας στο νησί της Σαντορίνης, ενώ μέχρι την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στους Μακεδόνες αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και άλλο φιλικό ματς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares