Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 17:27

Σουλτανόπουλος: “Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”

soultanopouilos-palioportas

Στη Σύρο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Δημήτρης Σουλτανόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό


Ο έμπειρος κεντρικός μίλησε στην εφημερίδα “Κοινή Γνώμη” για την συμφωνία του με την ομάδα, το χρόνο αποθεραπείας που θα χρειαστεί για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σχολίασε και την απόδοση των συμπαικτών του στο φιλικό με τους ερυθρόλευκους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα βρίσκομαι στην ομάδα της Σύρου. Οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους για να φτιάξουν μία καλή ομάδα, αλλά κυρίως να τηρήσουν στο ακέραιο τις υποσχέσεις τους. Αν και δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα και δεν έχω γνωριστεί ακόμα με όλους, είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ αυτά που μαθαίνω.Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν παρά τον τραυματισμό μου που με υποχρεώνει να απουσιάσω για κάποιο διάστημα και εύχομαι να τους το ανταποδώσω όταν επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, η ομάδα μπήκε αρχικά λίγο μουδιασμένη, ωστόσο όσο προχωρούσε το ματς έπαιζε όλο και καλύτερα και τα σημάδια είναι πολύ θετικά για το μέλλον.


Όσον αφορά στην επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους, τώρα μπαίνω στο δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας, έβγαλα το κολάρο και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στο τέλος του μήνα θα μπω σιγά-σιγά στις προπονήσεις και ελπίζω με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο να είμαι σε θέση να αγωνιστώ”.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares