Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 23:22

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Φοινικα Σύρου [pics]

Η ομάδα του Φοίνικα Σύρου πραγματοποίησε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στη Σύρο για το τέλος της σεζόν όπου βρήκε τους Νησιώτες να παραμένουν στη Volley League και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Μετά την ολοκλήρωση μιας ομολογουμένως  δύσκολης σεζόν, όπου οι τρεις τελευταίοι αγώνες των play offs μείνανε στην ιστορία της Volley League και με την απόδοσή τους οι αθλητές μας, τίμησαν την ιστορική φανέλα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου και διατήρησαν την ομάδα μας εκεί που διαχρονικά ανήκει, στα σαλόνια της Volley League ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Το ΤΑΑ και το ΔΣ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου παρέθεσαν την Παρασκευή 29/3/24, γεύμα στο wine Bar MAMMO, στην ομάδα και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν, ο κάθε ένας από το πόστο του, αυτή τη δύσκολή χρονιά και καταφέραμε όλοι μαζί να χαρούμε στο τέλος, με την επίτευξη του στόχου μας.

Για αυτό το λόγο και θέλοντας να βρεθούμε με τους φίλους της ομάδας οι οποίοι καθ’ όλη τη χρονιά μας τίμησαν και μας εμψύχωσαν με την παρουσία τους στο γήπεδο, μετά το τέλος του δείπνου πήγαμε για διασκέδαση στα night club DUSK και Severo.

Ένα κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει.

Το τέλος κάθε σεζόν μας βρίσκει όλους έντονα συναισθηματικά φορτισμένους αλλά ταυτόχρονα μας δίνει ενέργεια και δύναμη να ξεκινήσουμε το “χτίσιμο” της νέας ομάδας με αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τους πραγματικούς φίλους του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

thumbnail image 50732801

thumbnail image 67188481

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares