Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 16:45

Απόψε στις 19:00 Ηλυσιακός - Α.Ο. Θήρας

O A.O. Θήρας μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Αίαντα Ευόσμου, επανήλθε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.

Του Αντώνη Κοραή 

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/11, με τον αγώνα της ομάδας της Σαντορίνης να ξεκινάει στις 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του Ζωγράφου.

Ο Μπράνκο Γκάιτς έχει διαθέσιμες όλες του τις αθλήτριες, με την αποστολή να φτάνει στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί και να επιστρέφει και πάλι στο νησί των Κυκλάδων με την πρωινή πτήση της Πέμπτης, ώστε να προετοιμάστεί κατάλληλα για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πορφύρα το Σάββατο.

Στην βαθμολογία ο Α.Ο. Θήρας έχει 9 βαθμούς μετά από 4 αγώνες, ενώ ο Ηλυσιακός έχει φτάσει τους 6 μετά την εκτός έδρας νίκη του στην Κόρινθο και την επικράτηση επί των Μακεδόνων στην Αθήνα.

Τον αγώνα μεταξύ Ηλυσιακού και Α.Ο. Θήρας ορίστηκαν να διευθύνουν η κ. Ράντσιου και ο κ. Βλάχος με επόπτες τον κ. Κατσιάρα και την κ. Σταυράτη

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για την Volleyleague γυναικών περιλαμβάνει τους αγώνες Ηλιούπολη – Μακεδόνες, Μαρκόπουλο – Πανναξιακός, Άρης – Θέτιδα Βούλας και Αίαντας Ευόσμου – Πορφύρας, με όλα τα παιχνίδα να διεξάγονται στις 18:00.
Το  Ολυμπιακός – Κόρινθος θα γίνει την Τετάρτη 5/12 στις 18:00

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares