Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 20:05

Α.Ο. Θήρας : Στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου

Στη μάχη του κυπέλλου στρέφει την προσοχή του ο Α.Ο. Θήρας, που αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

 

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/3, 19:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας είναι νοκ-άουτ, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το final-4 που φέτος θα διεξαχθεί στις Σέρρες το διήμερο 6-7 Απριλίου.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην Pre League, αλλά διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο κάτι που αποτυπώνεται και από τη βαθμολογία. Μετά από 19 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς και με τις Χαντάβα, Κιόση στο ρόστερ του αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Volleyleague. Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου απέκλεισε τον Πορφύρα, καθώς επικράτησε εύκολα στην έδρα του με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Σαντορίνης από την άλλη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 49 βαθμούς και έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoff, ενώ στο κύπελλο στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης αγωνίστηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου απέκλεισε τις ακαδημίες πρωταθλητών Πεύκων.


Μοναδικός στόχος της ομάδας των Κυκλάδων είναι η νίκη που θα δώσει την πρόκριση στο final 4 του κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


Η αποστολή της ομάδας ταξιδεύει την Τρίτη για την συμπρωτεύουσα με τον Μπράνκο Γκάιτς να μην έχει στη διάθεση του για άλλο ένα παιχνίδι τη Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του Κυπέλλου που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13/3 :


Αεκ – Παναθηναϊκός  στις 16:45


Πανναξιακός – Άρης στις 19:00


Ολυμπιακός – Θέτιδα Βούλας στις 19:00


Όπως ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση για το final-4 του Κυπέλλου γυναικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας. Η κλήρωση θα μεταδωθεί live streaming στη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ στο facebook 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares