Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 13:47

ΑΣ Ίου: Η σκέψη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο ματς με τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Στον ΑΣ Ίου όσον αφορά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ η προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον ΑΜΣ Φιλωτίου (Σάββατο 15.00) συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον προπονητή Κώστα Καραμπίκα να βλέπει τις αθλήτριες του να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις.

Ο ίδιος βλέπει καθημερινά τον αριθμό των εγγραφών, όσον αφορά τις αθλήτριες, στο σύλλογο να αυξάνεται και αυτό δείχνει την όρεξη και διάθεση που υπάρχει από τους ανθρώπους του αθλητικού συλλόγου να δημιουργήσουν μια ομάδα πρότυπο που θα βασίζεται κατά κόρον σε αθλήτριες από την Ίο.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής που θα γίνει στο κλειστό της Νάξου, δεν υπάρχει άγχος αφού στόχος αποτελεί να συλλέγουν εμπειρίες οι νεαρές αθλήτριες και να ευχαριστιούνται την κάθε τους στιγμή εντός γηπέδου αλλά και η βελτίωση τους με την πάροδο του χρόνου.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τη λήξη του αγώνα με τον ΑΜΣ Φιλωτίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Μαϊου, μέχρι δηλαδη να ξεκινήσουν οι σχολικές εξετάσεις των κοριτσιών.

Δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να προγραμματιστούν και φιλικοί αγώνες ώστε να μην χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας.

Σε αναζήτηση κλειστού χώρου για προπονήσεις

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, η διοίκηση του συλλόγου με ενέργειες της φαίνεται πως βρίσκεται στην αναζήτηση χώρων ώστε να φιλοξενηθεί τον προσεχή χειμώνα η ομάδα και να πραγματοποιεί τις προπονήσεις της.

Άλλωστε οι δυσκολίες με τον βαρύ χειμώνα στις Κυκλάδες φέτος ήταν πολλές αφού οι προπονήσεις γίνονταν σε ανοιχτό γήπεδο και πολλές φορές ο δυνατός άνεμος και οι βροχές είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή των προπονήσεων.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares