Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 13:50

Καλό πρόσωπο και νίκη με 0-3 σετ για τον ΑΜΣ Φιλωτίου κόντρα στον ΑΣ Ίου [pic+vid]

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου ''Περιστεράκης'' πραγματοποιήθηκε ο αγώνας γυναικείου βόλεϊ ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο ΑΣ Ίου και τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Το τελικό 0-3 ασφαλώς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που ήταν η ομάδα της Ορεινής Νάξου του Γιώργου Δερμάτη, ωστόσο, ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε το συγκρότημα του Κώστα Καραμπίκα.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε για τις νικήτριες οι Μαριάννα Καλκάνη όπως και η υπόλοιπη ομάδα.

Πάντως, η σκηνή που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η στιγμή μετά το τέλος του αγώνα όπου οι αθλήτριες των δυο ομάδων ήταν αγκαλιασμένες, δείχνοντας ότι παρότι μένουν μακριά, έχουν αναπτύξει σχέσεις φιλικές που αυτό επιβεβαιώνει ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Σε φιλικό επίπεδο τα είπαν και οι Κώστας Καραμπίκας και Γιώργος Δερμάτης, δείχνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον ώστε να βοηθηθεί η ομάδα της Ίου από ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το αθλημα και φυσικά ο λόγος γίνεται για τον κ. Δερμάτη.

Τα σετ

16-25

9-25

14-25

Για τον ΑΣ Ίου αγωνίστηκαν: Γεωργία Καραμπίκα, Αργυρώ Γκικάκη, Δήμητρη Κουμπουρά, Μαρίνα Μπακέα, Μαρία Ρίτου, Σοφία Σιφναίου, Κωστοπόπουλου Ιριάνα, Κατερίνα Βολικάκη, Μαρούσα Μπλίμε, Στέλλα Μπάλλα. 

Για τον ΑΜΣ Φιλωτίου αγωνίστηκαν:  Μαριάννα Καλκάνη, Κατερίνα Ψαρρά, Φρόσω Σαρλάνη, Μαρία Ελένη Βασιλάκη, Στέλλα Σαντοριναίου, Κυριακή Φραγκουλοπούλου, Παρασκευή Σαλτερή, Ρότσι Λουλιέτα, Κατερίνα Βασιλάκη, Μαρία Ψαρρά, Μαρία Καραπάτη, Νικολίνα Βόμβα, Δεσποινα Βαθρακοκοίλη.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares