Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 23:56

Έφτασε στη Σύρο ο Ράτκο Παβλίσεβιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Φοίνικας από την επίσημη πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Δ. Βικέλας (θα ενημερωθεί ο κόσμος με ανακοίνωση). Σε λίγες ώρες, αναμένονται και οι πρώτες αφίξεις των παικτών, ενώ σήμερα στις 21.15 έφτασε στο νησί μας ο Ράτκο Παβλίσεβιτς με το BLUE STAR PATMOS.

O Ράτκο Παβλίσεβιτς, υπήρξε προπονητής της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπου ο Φοίνικας είχε κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος και είχε συμμετοχή στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας. Επέστρεψε στην ομάδα μας πέρσι (2018-19) όπου με την πολύτιμη συμβολή του, η ομάδα κατέκτησε και πάλι την 3η θέση του Πρωταθλήματος, την 2η θέση στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» και συμμετείχε στο final Four κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον ο Σέρβος τεχνικός θα παραμείνει στην Σύρο για άλλα 2 χρόνια, καθώς η διοίκηση της ομάδας έκανε την «υπέρβαση» και τον κράτησε στην Ερμούπολη.

Τον «καπετάνιο του Πειρατικού» υποδέχτηκαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ισίδωρος Ροσσολάτος με το μέλος της ομάδας μας κ. Μανώλη Βαμβακούση.

Αξίζει να τονιστεί πως το τριμελές ΤΑΑ που απαρτίζεται από τους Αντώνιο Ρούσσο (πρόεδρο), Ισίδωρο Ροσσολάτο (Αντιπρόεδρο) και Αγγελική Πρίντεζη (μέλος), με την βοήθεια συνεργατών τους, εργάζονται πολλές ώρες καθημερινά για το καλό του Φοίνικα.

Ήδη η ομάδα μας έχει στο ρόστερ της 9 αθλητές, καθώς έχουν ανακοινωθεί οι:

Νίκος Χριστόφας (κεντρικός), Βασίλης Κωστόπουλος (Ακραίος), Σπύρος Βελούδης (λίμπερο), Νίκος Μήλης (Διαγώνιος), Οδυσσέας Αδάμ (πασαδόρος), Δημοσθένης Λινάρδος (κεντρικός), Χρήστος Στεφανίδης (Ακραίος), Βασίλης Καρασαββίδης (λίμπερο), Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς (πασαδόρος).

Γραφείο τύπου A.O Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares