Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 23:31

Στη Σαντορίνη η Μεντάρο... έτοιμη για την αυριανή πρώτη

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Θήρας, Κουβανέζα Yaremis Mendaro, που αύριο Δευτέρα θα δώσει το κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την άφιξη της στη Σαντορίνη, η Μεντάρο, επιβεβαίωσε στο απόλυτο το ρεπορτάζ μας, ενώ παράλληλα αποτέλεσε ένα κερδισμένο στοίχημα για την διοίκηση του ΑΟ Θήρας, αφού ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας αρκετών Ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ αυτών και Ελληνικών.

Όπως ήταν φυσικό, η παίκτρια έγινε αποδέκτης θερμής υποδοχής από την διοίκηση της ομάδας, όπως και από τον πρώην αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Πατηνιώτη, ο οποίος με την σειρά του υποδέχτηκε την αθλήτρια στο φαντασμαγορικό ξενοδοχείο με την απίστευτη θέα στην καλντέρα, ''Volcano View''.

Όπως θα διαπιστώσετε και στη φωτογραφία του άρθρου τα χαμόγελα στον ΑΟ Θήρας είναι πολλά, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι καταπληκτικό και όλοι περιμένουν να πιάσουν από αύριο δουλειά για το χτίσιμο μίας δυνατής ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares