Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 14:08

Ήττα για τον Πανναξιακό ΑΟΝ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με το Μαρκόπουλο

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ των φιλικών αγώνων του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Αθήνα ενόψει της νέας σεζόν για την Α1 volley league γυναικών.

Μετά τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αγωνίστηκε την επόμενη ημέρα στο Μαρκόπουλο ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο σετ αγώνων προπονητικού χαρακτήρα.

Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με το πρώτο σετ να καταλήγει με τις Ναξιώτισες νικήτριες. Στη συνέχεια η ομάδα της Νάξου με αρκετά προβλήματα στην υποδοχή έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά, καθώς δεν πίεσε σχεδόν καθόλου στο σερβίς έχοντας όμως και πάλι σε καλή ημέρα τις 2 ακραίες που κράτησαν την ομάδα ανταγωνιστική μέχρι τέλους.

Εμφανής και η απουσία της Περουβιανής διαγωνίου Κάρλα Ρουέδα που παραμένει εγκλωβισμένη στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για την έκδοση της Βίζας της και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την ιστορία, ο φιλικός αγώνας έληξε με 3-1 σετ υπέρ του Μαρκοπούλου ενώ ο Πανναξιακός κρατάει το πρώτο καλό σετ και επιστρέφει στη Νάξο όπου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας θα αγωνιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο 4-5 Οκτωβρίου κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares