Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012 23:14

Παγκορασίδες: Πανναξιακός ΑΟΝ-Φοίνικας Σύρου 0-3 (photos) ….

foinikas_pagkorasides_time_out_630

Πιο εύκολη νίκη από ότι θα περίμενε…. πηρέ ο Φοίνικας Σύρου με αντίπαλο τον Πανναξιακό ΑΟΝ οι πιτσιρίκες από τη Σύρο επικράτησαν με 0-3 σετ, πραγματοποιώντας την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

William Hill Sports Η Ομάδα του Φοίνικα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και χωρίς να βρει μπροστά της ιδιαίτερη αντίσταση βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-10. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νάξου ανήμπορη να αντίδραση στις επιθετικές ορέξεις των παιχτριών της Σύρου έχασε το πρώτο σετ με 4-25, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο όπου βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι το 4-4, αλλά η συριανές παίχτριες βρήκαν τη λύση από το σέρβις και με κορυφαίες την Δελασούλα,Τσαπαλά και Κορτσιαντού, κατάφεραν να πάρουν και το δεύτερο σετ με 8-25.

Το τρίτο σετ θα λέγαμε ότι ήταν τα διαδικαστικά για την ομάδα της Σύρου όπου ξεκίνησε δυνατά, χτύπησε τον Πανναξιακό στο αδύνατο του σημείο που ήταν η υποδοχή και έπειτα από 17΄λεπτά πήρε και το τελευταίο σετ με 10-25. 

 Συνθέσεις:

Πανναξιακός ΑΟΝ: Παντελιά ,Μαυρομάτη ,Σέργη ,Ευαγγελίτσα ,Γεροντή ,Ρώτα ,Τζιμπάκη ,Νικολαράκη ,Αναγνώστου , Βασιλάκη.

Φοίνικας Σύρου: Βασιλικού ,Φιλίππα , Δελασούδα ,Τσαπαλά ,Ρούσσου Ν. ,Κοτσιαντού , Βασιλικού ,Ρούσσου Κ. ,Πούλου ,Παπάζογλου ,Βαρθαλίτου ,Ντορν-Σίμου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares