Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 18:31

Το Κύπελλο της φραγκοσυριανής και της υπομονής

kypello sto vikela

Στη Σύρο θα γίνει πιθανότατα η τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών 2012 αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο διεξαγωγής του αφού ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ δεν έχουν καταλήξει στο σύστημα διεξαγωγής, ούτε έχουν βγάλει προκήρυξη. Η προχειρότητα, η αδιαφορία και η αναβλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση του ελληνικού βόλεϊ...

William Hill Sports Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο η διοργανώτρια πόλη (Ερμούπολη – Σύρος) να πιέζει τις καταστάσεις για να «ξυπνήσει» η ΕΟΠΕ αλλά και η ΕΣΑΠ. Αμφότερες οι διοργανώτριες αρχές συζητούν το ζήτημα αλλά αποφάσεις δεν έχουν πάρει κι ενώ φτάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου.

Πρόβλημα αναμένεται να δημιουργεί και με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Μάλιστα ακόμα και η βασική πρόταση για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου έρχεται και πάλι από τη Σύρο κυρίως διότι πρέπει να αποφασιστεί επιτέλους πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στα τελικά της διοργάνωσης για να βγει ο προϋπολογισμός της φιλοξενίας και των μετακινήσεων.

Είναι βέβαιο πως στο τέλος θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με την προκήρυξη και με το σύστημα διεξαγωγής καθώς η σκέψη είναι να αγωνιστούν μόνο οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για αγώνες Α΄ φάσης. Επίσης, εγκαταλείφθηκε η ιδέα συμμετοχής ομάδας ή ομάδων από την Α2 για να συμπληρωθεί τουλάχιστον το κενό του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Σύμφωνα πάντα με την πρόταση των συριανών το Κύπελλο θα γίνει και πάλι με την μορφή του φάιναλ-8 με προτεινόμενη εβδομάδα διεξαγωγής 5-11 Μαρτίου του 2012. Προτείνουν να γίνουν οι προημιτελικοί Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Μαρτίου, την Πέμπτη 8/3 να υπάρξει ρεπό και την Παρασκευή 9/3 να γίνουν οι ημιτελικοί και την επομένη 10/3 ο τελικός.

Όπως αντιλαμβάνεστε εάν γίνει Κύπελλο αυτό θα οφείλεται στην αγάπη, το μεράκι και τον ζήλο των συριανών που για την ώρα τρέχουν να καλύψουν το τεράστιο οικονομικό κόστος μέσω χορηγών και υποστηρικτών.

volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares