Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 22:26

Απάντηση του Δ.Σ του Α.Ο Φοίνικα

foinikas syrou-xrysi bala

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συνεδριάσαμε σήμερα 16/1/2012 εκτάκτως ,προκειμένου να προασπίσουμε το κύρος και το όνομα του σωματείου μας από τίς αηθέστατες και συκοφαντικές δηλώσεις του αθλητή κυρίου Μιχάλη Χριστοφορίδη σε βάρος του σωματείου μας και των φιλάθλων του νησιού μας.


William Hill Sports Ισχυρίστηκε ο εν λόγω Αθλητής σε δηλώσεις του σε Μ.ΜΕ  ότι ένα ολόκληρο γήπεδο έβριζε την μητέρα του και την σύζυγό του ,γεγονός που είναι αποκύημα της φαντασίας του και  δεν το αντιλήφθηκε ουδείς άλλος. Ούτε οι διαιτητές ούτε ο παρατηρητής ούτε η αστυνομία ούτε οι 800 φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο.

Επιπροσθέτως δε, αυτό αποδεικνύεται  και  από το γεγονός  ότι δεν υπήρξε σε κανένα σημείο του Αγώνα διακοπή από τον Διαιτητή λόγω υβριστικών συνθημάτων κατά του Αθλητή.
Ο αγώνας ο οποίος ήταν συναρπαστικός  με μεγάλη αθλητική  ένταση λόγω της διακύμανσης του σκόρ και επευφημίες για τις προσπάθειες των Αθλητών εκατέρωθεν, διεξήχθη μέσα σε ένα κλίμα γιορτής του αθλητισμού και της ευγενούς  άμιλλας , όπως συμβαίνει πάντα σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται στο νησί μας. Νωπές είναι ακόμη οι δηλώσεις των Αθλητών και  παραγόντων όλων των ομάδων που πέρασαν από το Νησί μας κατά την διάρκεια του 1ου Γύρου του  Πρωταθλήματος, και της Διοργάνωσης του VOLLEYLEAGUE CUP 2011 για την άριστη φιλοξενία που τους επιφυλάξαμε.

Το μόνο γεγονός που συνέβη αληθινά ,είναι ένα προσωπικό επεισόδιο του αθλητή ο οποίος θεώρησε σωστό να ανοίξει  Υβριστικό Διάλογο με έναν μεμονωμένο φίλαθλο που τον αποδοκίμασε, δείχνοντας φανερά την πρόθεση  του να πυροδοτήσει το κλίμα, λειτουργώντας με όχι Αθλητικό τρόπο, όμως ακόμα και τότε οι φίλαθλοι μας και τα μέλη του Συμβουλίου που παρευρίσκονταν στο Γήπεδο επέδειξαν άψογη συμπεριφορά, απομονώνοντας κάθε τυχόν νέα αποδοκιμασία, παρότι είχαν ήδη εκτοξευτεί 3 μπουκάλια με νερό από την πάνω κερκίδα των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ .

Συνεχίζοντας την δυσφημιστική του συμπεριφορά ο Αθλητής έναντι του σωματείου μας δήλωσε επίσης ,και αναπαράχθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ ,ότι αποδοκιμάστηκε λόγω του ότι διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ¨Αυτό στη Σύρο είναι Έγκλημα¨.

Για αυτές τις συκοφαντικές  του δηλώσεις αυτοδιαψεύδεται διότι:
H Διοίκηση του Δημήτρη Παλιόπορτα  τον Μάρτιο του 2010 που ανέλαβε εξόφλησε άμεσα  το σύνολο των οφειλών του σωματείου σε όλους τους αθλητές. Ο κύριος Χριστοφορίδης ο οποίος είχε τότε αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2010, ήταν ο πρώτος που αποπληρώθηκε και μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2010 πριν καν αναλάβει επίσημα η νέα Διοίκηση..

Ο κύριος  Χριστοφορίδης την 19/02/2010 με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα ΄ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ’ εξέφρασε της ευχαριστίες του στη νέα διοίκηση για την άμεση ανταπόκριση της στο θέμα του και ευχήθηκε τα καλύτερα για την επίτευξη των στόχων της.

 

William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares