Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 07:30

Με την στήριξη όλων, έτοιμος για την υπέρβαση ο ΑΟ Θήρας

Η οριακή ήττα στην Ελβετία από την Κάντι Σαφχάουζεν δεν πτοεί κανέναν στη Σαντορίνη, με τον ΑΟ Θήρας να είναι πανέτοιμος για την υπέρβαση και την ανατροπή που θα τον στείλει απευθείας στους ''8'' του Τσάλντζ Καπ.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα... Δεν είναι μόνο υπόθεση της Σαντορίνης, ούτε καν των Κυκλάδων, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας, αφού ο εκπρόσωπος μας στην Ευρώπη, ΑΟ Θήρας θα επιδιώξει μία ''καθαρή νίκη'' που θα κάνει την Ελληνική σημαία να κυματίσει ψηλά γαι ακόμη μία φορά σε κάποιο γήπεδο της γηραιάς ηπείρου.

Ολόψυχη συμμετοχή και στήριξη ζητά και η διοίκηση της ομάδας μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:  

Α.Ο. Θήρας - VC Kanti Schaffhausen την Τρίτη 4/2 στις 19:00'

Έναν πολύ σημαντικό Ευρωπαϊκό αγώνα, στα πλαίσια του Β’ γύρου του Challenge Cup δίνει την προσεχή Τρίτη και ώρα 19:00’ ο Α.Ο. Θήρας στο κλειστό μας γυμναστήριο. Αντίπαλος, η ιδιαίτερα αξιόμαχη Ελβετική VC Kanti Schaffhausen, η οποία είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Ελβετία, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο tie break & στις λεπτομέρειες.

​Στον επαναληπτικό, η ομάδα μας καλείται να αποδείξει την αγωνιστική της ανωτερότητα, κάτι που πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα συμβεί την Τρίτη, αλλά φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.
​Εξυπακούεται ότι σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα, που θα κρίνει την Ευρωπαϊκή πορεία του Α.Ο. Θήρας για την σεζόν, θα χρειαστεί η ολόψυχη και μαζική συμμετοχή στον αγώνα από όλους τους φίλους του συλλόγου, που θα πρέπει να δηλώσουν δυναμικά την παρουσία και υποστήριξή τους από την κερκίδα.
​Να είμαστε όλοι εκεί!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares