Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 01:23

Φοίνικας Σύρου – Α.Μ.Σ. Φιλωτίου 3-1 (Γυναίκες photos)

AO FOINIKAS-AMS FILOTIOY GYNAIKES

Άλλο ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου και του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου στην κατηγορία των γυναικών.

Τα κορίτσια του Χάρη Μάντη επικράτησαν με 3-1 επί τις Ναξιώτικης ομάδας του Φιλωτίου χωρίς το σκορ να δείχνει την άνετη νίκη.

Οι συριανές μπήκαν ζεστά στο παιχνίδι δείχνοντας ότι το απόγευμα θα ήταν εύκολο κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-19.

Το δεύτερο σετ ήταν περίπου το αντίστοιχο με το πρώτο με πολλά σκαμπανεβάσματα από τον Φοίνικα και την πίεση που έδειχνε το Φιλώτι κάνοντας το 2-0 με το ίδιο σκορ 25-19.

Το Φιλώτι όμως δεν είχε πει παραδόθηκε τόσο εύκολα όσο περίμεναν οι περισσότεροι, παρόλο που βρίσκεται στην Σύρο από την Παρασκευή και με το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε δύο μέρες και με την κούραση, στις Ναξιώτισσες, να κάνει την εμφάνισή της αισθητά, τα κορίτσια δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν είχαν τον Φοίνικα κοντά στο σκορ και με μια αντεπίθεση στο τρίτο σετ προηγήθηκαν με 21-23 με τελικό σκορ του σετ 22-25 για το 2-1 στο παιχνίδι.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα ήταν και αυτό γεμάτο με τις δύο ομάδες να φτάνουν πάρα πολύ κοντά και στο τέλος να κρίνεται το παιχνίδι στις λεπτομέρειες με τον Φοίνικα να επικρατεί με 25-23 και να παίρνει το παιχνίδι με 3-1!
Τα σετ του παιχνιδιού: 1ο σετ (25-19), 2ο σετ (25-19), 3ο σετ (22-25), 4ο σετ: (25-23).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φοίνικας Σύρου: (Μάντης Χ.) Ψυλλίδη Μ., Ρούσσου Μ., Καλόξυνου Ι., Τσάπαλα Ε., Σταθοπούλου Μ., Μουστάκα Α., Ρούσσου Γ., Κάμπαξη Β., Αργυριάδου Μ., Νομικού Μ., Φωτεινιά Φ.


Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Μουστάκη Κ.) Αξαοπούλου Δ., Βασιλάκη Σ., Μουστάκη Μ., Καλαβρού Ν., Μανιού Α., Σουζάνα Ρ., Δημητροκάλη Σ., Χαλκού Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares