Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 19:05

Δημιουργία τμημάτων γυναικείου βόλεϊ στο Φιλώτι

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου ο οποίος φημίζεται για την ευαισθησία του γύρο από τον Αθλητισμό και τον πολιτισμό και εν μέσο των δύσκολων οικονομικών καιρών που διανύουμε δημιούργησε τμήματα γυναικείου volley ( Γυναικών, Κορασίδων, Παν κορασίδων.

Ο Σύλλογος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την παρουσία στο Δ.Σ του μέλους του Κατερίνας Μουστάκη η οποία κατά το παρελθόν έχει διατελέσει παίχτρια των Γ.Σ Κυψέλης, Παναθηναϊκού και Πανναξιακού, επίσης διαθέτει δίπλωμα Διαιτησίας της Ομοσπονδίας volley Ελλάδας.

Η Κυρία Μουστάκη κατάφερε να μαζέψει τις Νέες του Φιλωτίου και με εντατικές προπονήσεις να κάνει επιλογή με τα Κορίτσια τα οποία θα πλαισιώσουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Το Δ.Σ ευελπιστεί ότι το νέο τμήμα του Συλλόγου με εντατική και συστηματική δουλειά θα καταφέρει με το πέρασμα του χρόνου και τις εμπειρίες που θα πάρουν οι νέες παίκτριες από τις συμμετοχές τους στα πρωταθλήματα να καταστεί στο μέλλον ως μία από τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων, βεβαία για τους Ανθρώπους του Φιλωτίου πάνω από όλα είναι η Άθληση και η στροφή των νέων προς τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Τα τμήματα του Συλλόγου απαρτίζονται από 25 αθλήτριες οι οποίες είναι έτοιμες να δώσουν το παρόν στα Πρωταθλήματα. Στο Φιλώτι για άλλη μια φορά ο Σύλλογος βρήκε στήριξη στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιώργου Ελευθερίου ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στον Σύλλογο και προσφέρει όπως μπορεί προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το Φιλώτι.

Ο Κύριος Ελευθερίου στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια προσφέροντας το κατάστημα του Day Night δωρεάν στον Σύλλογο για ένα βράδυ, επίσης έντυσε με εμφανίσεις όλα τα τμήματα volley του Συλλόγου. Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται πλέον κανονικά στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου αφού εξασφαλίστηκαν οι ώρες τις οποίες θα εκμεταλλεύεται το Φιλώτι. Χρέη Προπονήτριας έχει αναλάβει η Κατερίνα Μουστάκη ώσπου να προσληφθεί ο νέος προπονητής τον οποίων αναζητούν οι άνθρωποι του Συλλόγου.

118790891_2745587599057389_6023183535757666960_n_edd43.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares