Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:55

ΑΟΠ - Νηρέας. Φιλικές αναμετρήσεις βόλεϊ

volley-korasides-aop-nireas-11-3-2012-1

Φέτος στην Πάρο βλέπουμε οργανωμένες προσπάθειες από συλλόγους για να εντάξουν τμήματα βόλεϊ στο δυναμικό τους.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο απ’ όλα, είναι φυσικά το γηπεδικό… Απαράδεκτο για ένα νησί με 17.000 ημεδαπούς και πάνω από 4.000 αλλοδαπούς, να μην έχει το 2012 κλειστό γυμναστήριο.

Φυσικά η ευθύνη δεν είναι μόνο της πολιτείας ή της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των ίδιων των συλλόγων που δεν έχουν δώσει την βαρύτητα που θ άπρεπε σε αυτά τα αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ κλπ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει εδώ και χρόνια ο Μαρπησσαϊκός σε όλα τα τμήματα μπάσκετ, δίνοντας αθλητική στέγη στους μπασκετόφιλους της Πάρου και Αντιπάρου.

Όμως εδώ και 2 χρόνια αλλά ιδιαίτερα φέτος οι δύο «μεγαλύτεροι» σύλλογοι του νησιού ο ΑΟΠ και ο Νηρέας, δείχνουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο άθλημα του βόλεϊ.

Ευελπιστούμε ότι επιτέλους θα δούμε μια ή ακόμα και περισσότερες ομάδας από την Πάρο να παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα βόλεϊ των Κυκλάδων.

 

Δελτίο Τύπου Αθλητικού Ομίλου Πάρου

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο ανοιχτό γήπεδο του ΓΕΛ Παροικιάς ηλικιακές ομάδες του γυναικείου βόλεϊ του ΑΟΠ αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ομάδες του Νηρέα Νάουσας.

Παρά την κακοκαιρία αρκετοί ήταν αυτοί που ήρθαν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών και των δύο ομάδων. Νικητές και ηττημένοι στους αγώνες υπάρχουν, αλλά παραμένουμε στο θέαμα που προσέφεραν στους θεατές οι δύο ομάδες.

Το βόλεϊ του ΑΟΠ, όπως και όλα τα άλλα τμήματά του συνεχίζουν να υπάρχουν κόντρα στην αδιαφορία πολλών. Τα αθλούμενα νιάτα που ήρθαν να αγωνιστούν στο ανοιχτό γήπεδο της Παροικιάς είναι η ανταμοιβή μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares