Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 20:59

Γιούρισιτς - Καρασαββίδης: Για μας είναι πολύ σημαντική νίκη

Σαφέστατα ικανοποιημένος παρουσιάστηκαν ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ιγκόρ Τζούρισιτς και ο αθλητής Βασίλης Καρασαββίδης αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα (0-3) κόντρα στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Ιγκορ Γιούρισιτς (προπονητής Φοίνικα Σύρου): «Για μας ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Θέλανε να είμαστε σοβαροί. Ξέραμε ότι και ο αντίπαλος είχε προβλήματα με τραυματίες, αλλά θα πάλευε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί έκανε ότι μπορούσε. Για μας είναι πολύ σημαντική νίκη. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Βασίλης Καρασαββίδης (αθλητής Φοίνικα Σύρου): «Πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Επίσης δεν χάσαμε και σετ. Ο κάθε πόντος και το κάθε σετ όπως είναι το πρωτάθλημα είναι σημαντικός. Εχουμε τραυματισμούς και απουσίες. Μου άρεσε όμως η εικόνα που είχαμε ως ομάδα, για να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες, που θέλουν να χαίρονται το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που ανταποκριθήκαμε σωστά και πήραμε τους τρείς βαθμούς».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares