Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 20:40

Ιγκόρ Γιούρισιτς: Έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους παίκτες μου

Απαιτητικός από τους παίκτες του δήλωσε στην συνέντευξη αμέσως μετά από το νικηφόρο (3-1) παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα ο προπονητής του Φοίνικας, Ιγκόρ Γιούρισιτς.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε: «Είχαμε αρκετά προβλήματα με διάφορους τραυματισμούς στους υποδοχείς μας. Έχουμε καινούριους παίκτες στην ομάδα και θέλουμε λίγο χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Είχαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αλλά αυτός δεν είναι κανένας λόγος για να αποσυντονιστούμε στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας ο Μίλωνας δεν ήταν και αυτός πλήρης. Κάποιες στιγμές χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θα πρέπει να χαιρόμαστε το παιχνίδι και να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θέλω να παίρνουν παραπάνω αρμοδιότητες οι καινούριοι παίκτες. Έχω απαιτήσεις από αυτούς. Αν εξαιρέσουμε και το τελευταίο σετ, θέλω να συγχαρώ και το Μίλωνα. Ο coach τους οργάνωνε καλά. Συγχαρητήρια».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Με τόσα προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα ήμασταν ανταγωνιστικοί για 3 σετ..Συγχαρητήρια στον Κανελλόπουλο που έπαιξε πρώτη φορά βασικός, συγχαρητήρια στον Δορδοκίδη που πρώτη φορά έπαιξε και αυτός με την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στον αρχηγό μας Ηλία Λάππα που κρατάει την ομάδα. Θέλω να πω και συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, αλλά πρέπει να καταλάβουν πως δεν τους χαρίζεται τίποτα. Εκεί που δίνουμε συγχαρητήρια θα πρέπει να λέμε και αυτά για να βάζουμε πολλές φορές και τα πράγματα στην θέση τους».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares