Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 22:49

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και βιντεος με τους πανηγυρισμούς

kosmos me simees tou-foinika

Δηλώσεις προπονητών και παικτών αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα μεταξύ του Φοίνικα και του Ηρακλή που βρήκε νικήτρια την ομάδα των Κυκλάδων με 3-0 σετ.

Σωτήρης Δρίκος: «Είναι φυσιολογικό να μιλάει η έδρα. Παίξαμε καλύτερα απ’ ότι χθες αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τυχεροί στα κρίσιμα σημεία μετά το 20. Κάναμε εύκολα λάθη σε εύκολα σερβίς έφεραν 3-0. Δεν υπήρχε κούραση αλλά λάθη».

 

Νίκος Νεόφυτος: «Πριν 30’’ ένα γήπεδο αποθέωνε τον Κράβαρικ, αυτό είναι ο αθλητισμός. Σαν προπονητής έπρεπε να πω ότι θα γυρίσω στην Μίκρα.  Επρεπε να δείξω ότι πάμε να κερδίσουμε δύο φορές στην Σύρο. Η ομάδα είναι γουίνερ έπρεπε να παίξει και να κερδίσει. Σε αυτά τα παιδιά μόλις τους λες ‘τελειώσατε’ ξαναγεννιούνται

Πήραμε μεγάλη αυτοπεποίθηση από τον Ολυμπιακό. Είχαμε κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι μέσα στο Ρέντη και αυτό παρουσιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Φανταστείτε να είχαμε προηγηθεί εμείς με 1-0. Είναι φοβερές στιγμές αυτές και αν δικαιούμαστε το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε. Αν το δικαιούται ο Ηρακλής, θα το πάρει ο Ηρακλής».

finikas-iraklis-25-2-2012-2

Ο Ηλίας Λάππας πείσμωσε που οι διοργανωτές βιάστηκαν να βαφτίσουν του Κύπελλο «Ηρακλής» και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των συμπαικτών του, πήρε μόνος του το μικρόφωνο της συνδρομητικής τηλεόρασης και δήλωσε:

 «Πριν από τον αγώνα είδαμε το κύπελλο να γράφει πάνω «πρωταθλητής 2011-12 Ηρακλής». Αυτό μας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι. Μας πείσμωσε. Πάμε τώρα στη Θεσσαλονίκη να αλλάξουμε το όνομα στο κύπελλο».

Ενθουσιασμένος από την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας μας ήταν ο Νταβόρ Μπρίτζιτς. Ο Σέρβος ακραίος... για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μας και μετά την αναμέτρηση είπε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους σήμερα. Παράλληλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο. Ήταν φανταστικός. Δεν έχω λόγια…»

Από τον Ιανουάριο και μετά ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις για λογαριασμό της ομάδας μας. Ο Έλληνας κεντρικός μιλώντας... για τη νίκη του «Πειρατικού» επί του Ηρακλή είπε:

«Είναι απίστευτο αυτό που κάναμε. Το χρωστούσαμε στο νησί και στον υπέροχο κόσμο μας».

Τα βίντεος ειναι απο το peiratiko.net

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares