Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 00:14

Να ζουν σε στάβλους, είναι ζώα!. πότε θα γίνει ο 5ος τελικός

ira-foin32 07

Δριμεία επίθεση κατά οπαδών του Ηρακλή που όπως ανέφερε του πέταξαν πέντε κροτίδες, εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Παλιόπορτας.

Χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και δείχνοντας τον εκνευρισμό του, ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας κατήγγειλε μιλώντας στο gazzetta.gr επίθεση από οπαδούς του Ηρακλή, επισημαίνοντας πως του έριξαν όχι μία και δύο, αλλά πέντε κροτίδες. Ο επικεφαλής της ομάδας της Σύρου σε ερώτησή μας αν δέχτηκε επίθεση το επιβεβαίωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι δέχτηκα πέντε κροτίδες με αποτέλεσμα να θολώσει το αριστερό μου μάτι και να ζητήσω από τον γιατρό της ομάδας κολλύριο για να βάλω. Ήρθε ένας άνθρωπος της ΕΣΑΠ και με βοήθησε. Δεν τρόμαξα ποτέ μου δεν τρομάζω, απλά ήθελα να ανοίξει κανονικά το μάτι μου.

Ως άνθρωπος με ειδικές ανάγκες δεν περίμενα πως θα έβρισκαν οι άνδρες, τα ζώα που λέω εγώ να κάνουν επίθεση σε εμένα. Εκεί βρήκαν να κάνουν το ανδριλίκι τους. Αυτοί που το έκαναν αυτό δεν είναι άνθρωποι του βόλεϊ αλλά χούλιγκαν του ποδοσφαίρου. Αυτοί πρέπει να ζουν σε στάβλους, σε σπίτια ζουν οι άνθρωποι. Ένα κορυφαίο όνομα, μια κορυφαία ομάδα όπως ο Ηρακλής, την κάνουνε ρόμπα κάποιοι επιτήδειοι. Αν αυτό είναι αθλητισμός κάνουν λάθος.

Εγώ ως πρόεδρος της ομάδας προσπαθώ και φωνάζω γονείς για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτοί εδώ μπορούν να το κάνουν; Γιατί για να τους σκοτώσουν. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν θα έφερνα σε αυτό το γήπεδο τα παιδιά μου».

Για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα και αν σκέφτεται να καταθέσει μήνυση: «Υπάρχουν αρμόδιοι για να πράξουν τα δέοντα. Η απόλυτα υπεύθυνη για το τι θα γίνει είναι η Λίγκα και μετά οι άνθρωποι του Ηρακλή. Για του ανθρώπου του Ηρακλή έχω να πω πως θα πρέπει να τους μαζέψουν γιατί θα τους καταστρέψουν. Δεν θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων δεν έχει νόημα. Αν τους έβλεπα, μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω, αλλά αν τους έπιανα στα χέρια μου θα τους έδειχνα».

 palioportas vravefsi-12

Διαφωνούν που και πότε θα γίνει ο 5ος τελικός

Σε εξέλιξη σύμφωνα με το volleynews.gr ειναι η συνεδρίαση δια περιφοράς του ΔΣ της ΕΣΑΠ για να παρθεί η απόφαση για το πότε θα γίνει ο τελικός. Η προκήρυξη αναφέρει πως ο αγώνας πρέπει να επαναληφθεί την επομένη ημέρα στο ίδιο γήπεδο. Νωρίτερα έγιναν...

σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των παραγόντων του Ηρακλή, του Φοίνικα και της ΕΣΑΠ για το πότε και που θα γίνει ο τελικός.


Η ΕΣΑΠ πρότεινε να γίνει ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο ή στην Πυλαία που είναι μεγαλύτερα γήπεδα αλλά από τον Ηρακλή δεν το δέχονται με τίποτα.


Μάλιστα παράγοντας του Ηρακλή είπε πως «θα μας πάρουν το κεφάλι...» εννοώντας τους οπαδούς.

Ο Ηρακλής δεν συζητάει να γίνει ο αγώνας αύριο Κυριακή και πρότεινε να γίνει ο αγώνας την Δευτέρα.

Ο Φοίνικας δέχεται να εφαρμοστεί η προκήρυξη και ο αγώνας να γίνει αύριο  Κυριακή στις 21.30. Νωρίτερα δεν είναι δυνατόν να γίνει διότι το γυμναστήριο της Μίκρας έχει παραχωρηθεί σε εκδήλωση με λάτιν χορούς και δεν θα προλάβουν την τοποθέτηση του τάραφλεξ.

Ο Φοίνικας δεν θέλει με τίποτα να γίνει ο αγώνας την Δευτέρα αφού το πρωί της ίδιας ημέρας οι Σέρβοι Ντόκιτς, Μπρσιτς πρέπει να φύγουν για την πατρίδα τους. Μάλιστα ο Ντόκιτς θα μεταβεί στη Σόφια που αρχίζει το Προολυμπιακό τουρνουά.


Επίσης, ο Σωτήρης Δρίκος είναι αρνητικός στην διεξαγωγή του τελικού αύριο Κυριακή γιατί θέλει να κάνει προπόνηση.

Και οι δύο ομάδες απειλούν να αποχωρήσουν εάν δεν γίνει το δικό τους.


Η ΕΣΑΠ συνεδριάζει αυτή την ώρα για να πάρει την οριστική απόφαση

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares