Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 20:40

Άντε γεια.... και καλό καλοκαίρι!!! Ανακοίνωση και ο ΠΑΣΑΠ

panhgyria-meta-apo-niki

Η διοίκηση του Φοίνικα εξέδωσε ανακοίνωση όπου εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και εμμέσως ανακοινώνει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα το οποίο όπως τονίζει διεξάγεται με κανόνες ζούγκλας... Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη Nova που στηρίζουν οικονομικά το πρωτάθλημα της Volleyleague, αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε μία διοργάνωση που διεξάγεται με όρους και κανόνες… ζούγκλας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των φιλάθλων της ανάλογα με τις διαθέσεις κάποιων ανεγκέφαλων και επικίνδυνων, που έχουν διώξει από τα γήπεδα την πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων. Καμία επιτυχία, κανένας τίτλος δεν το αξίζει αυτό…

Όσο οι αποφάσεις των διοικήσεων των συλλόγων θα λαμβάνονται υπό την απειλή επικίνδυνων “στρατών” οπαδών, η Σύρος δεν θα έχει καμία θέση σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Καλό καλοκαίρι…

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Ανακοίνωση σε σχέση με τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του πέμπτου τελικού εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ, που μιλάει για βιασμό του αθλήματος και καλεί τις υγιείες δυνάμεις να αναλάβουν δράση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις με αφορμή τη διεξαγωγή του5ου τελικού του πρωταθλήματος μεταξύ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου.

Για άλλη μια φορά αποφάσεις πάρθηκαν ερήμην των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές, οι οποίοι έχουν καταντήσει κομπάρσοι και ουδείς νοιάζεται για αυτούς.

Δυστυχώς οι προτάσεις μας για αυστηρούς όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν έχουν εισακουστεί, με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλοι μάρτυρες του βιασμού ενός αθλήματος που έχει προσφέρει τόσες χαρές και επιτυχίες, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η αλλαγή σελίδας, με καθορισμό ενός νέου αυστηρού πλαισίου λειτουργίας της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, αποτελεί μονόδρομο.


Για αυτό το λόγο ο ΠΑ.Σ.Α.Π. καλεί τις υγιείς δυνάμεις του αθλήματος, από όπου και αν αυτές προέρχονται, να αναλάβουν άμεσα τις ανάλογες πρωτοβουλίες, απομονώνοντας όλους όσους ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα του αθλήματος. Ή τώρα ή ποτέ!

 


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares