Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 16:08

«Φοράει» το Ευρωπαϊκό του κουστούμι για το CEV Cup ο ΑΟ Θήρας

Ευρωπαίος και πάλι ο Α.Ο. Θήρας καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε την Παρασκευή τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που ενέκρινε και επίσημα πλέον η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Η φετινή Volleyleague δεν ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα και έτσι αποφασίστηκε τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια να δοθούν σύμφωνα με την σειρά κατάταξης του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-2020.

Με αυτά τα δεδομένα, η ομάδα της Σαντορίνης θα συμμετάσχει στο CEV Cup της νέας αγωνιστικής περιόδου και ευελπιστεί να φτάσει και πάλι ψηλά εκτός των συνόρων της χώρας μας. 

Ο Α.Ο. Θήρας έχει αγωνιστεί και πάλι στη συγκεκριμένη διοργάνωση τη σεζόν 2016-2017, όταν και πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία στην ιστορία του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αντίπαλος στην φάση των "32" η Χάποελ Κφαρ Σαμπά, με το πρώτο ματς να γίνεται στο Ισραήλ και τις "Σαντορινιές" να γνωρίζουν την ήττα με 3-0 σετ.

Στην ρεβάνς του ΔΑΠΠΟΣ, ο Α.Ο. Θήρας το πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 3-2 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares