Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 00:10

Απο τον ΑΜΣ Φιλωτίου στο Πανναξιακό ΑΟΝ η Φροσύνη Σαρλάνη

Μία από τις πιο ταλαντούχες Ναξιώτισσες που έχει γαλουχηθεί στο άθλημα στην ακαδημία του ΑΜΣ Φιλωτίου απέκτησε ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Πρόκειται για την 16χρονη Φροσύνη Σαρλάνη που αγωνίζεται ως λίμπερο και αναμένεται να πάρει τις πρώτες της παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

''Βασίλισσες'' του Αιγαίου οι Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η αθλήτρια έχει διδαχθεί το άθλημα από τον προπονητή Γιώργο Δερματη στην ακαδημία του Φιλωτίου, όπου έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο τίτλο ακαδημιών σε επίπεδο Κυκλάδων, το πρωτάθλημα Αιγαίου.

Η ανακοίνωση:

“Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ευφροσύνη Σαρλάνη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 26.4.2005, η Ευφροσύνη Σαρλάνη έχει ύψος 161cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στο βόλεϊ δίπλα στον προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη στη Νάξο όπου μαζί του δούλεψε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Αθλήτρια από τα σπλάχνα του νησιού της Νάξου κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη της με την μετακίνησή της στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού.

Καλωσορίζουμε την Ευφροσύνη Σαρλάνη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Ευφροσύνη Σαρλάνη δήλωσε στο paon.gr:

“Μια νέα χρονιά ξεκινάει, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και ελπίζω για τα καλύτερα…

Ευελπιστώ αυτό το νέο ταξίδι να μου χαρίσει πολλές εμπειρίες και επιτυχίες…

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού, όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και κυρίως τον προπονητή μου κ. Γιώργο Δερμάτη που είναι ο βασικότερος λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα…

Εύχομαι η ομάδα να πάει όσο καλυτέρα γίνεται και θα βάλω τα δυνατά μου για να συμβάλλω σε αυτό…”

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares