Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 22:36

Στην Αθήνα για το ματς με το Μαρκόπουλο ο ΑΟ Θήρας

Επι Αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται από σήμερα ο ΑΟ Θήρας που θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη το Μαρκόπουλο στο πλαίσιο της εμβόλιμης 7ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

Η πρώτη επίσημη έξοδος στην Αθήνα είναι γεγονός για τη φετινή ομάδα του Α.Ο. Θήρας.

Εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στο «κλεινόν άστυ», όπου το «καμάρι της Σαντορίνης» ήδη κατέλυσε σε παραλιακό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Την Τετάρτη στις 17.00 στο κλειστό του Μαρκόπουλου τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 7ης αγωνιστικής της Volleyleague αντιμετωπίζουν την γηπεδούχο ομάδα των Μεσογείων , με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, το έκτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη συνάντηση της ομάδας μας με τον Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, καθώς στην μοναδική φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο τουρνουά προετοιμασίας που συνδιοργανώθηκε σε Μαρκόπουλο και Ιλίσια, η διοργανώτρια ομάδα των Μεσογείων είχε επιβληθεί του Α.Ο. Θήρας με 3-0, σε ένα ματς όπου απουσίαζαν οι διεθνείς ξένες της ομάδας μας.

«Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του για το αυριανό ματς ο τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, Κώστας Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε ενόψει της 3ης φετινής εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας: «Το Μαρκόπουλο είναι πολύ καλή ομάδα και δουλεύει συστηματικά. Έχουν κάποια ατυχή αποτελέσματα μέχρι στιγμής, αλλά παραμένει ένας δυνατός και ανταγωνιστικός αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Κλειστό Μαρκόπουλου 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σταθοπούλου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares